EMA 2022

LUMA presrečna nad razpletom

Četrto mesto za All in

Dvojec LUMA, ki ga sestavljata Lucija Harum in Martin Vogrin, je bil eno od večjih presenečenj. Naprej sta mlada glasbenika presenetila na EMI Freš, nato pa še na EMI. Skromna študenta sta po izboru v zaodrju dejala, da sta z zmagovalci, zasedbo LPS, zelo zadovoljna, zmago pa jima privoščita od srca. Predvsem pa sta bila po EMI v šoku, saj si nista predstavljala, da bosta deležna takšnega dobrega odziva in na koncu četrtega mesta.

“All in sva premierno predstavila na EMI freš in se kot ena izmed štirih zmagovalcev uvrstila na EMO 2022, na kateri sva v finalu zasedla 4. mesto.” LUMA

Skladba orisuje toksičen odnos med dvema osebama, ki ga v besedilu na igriv način primerjava z igro pokra. Torej odnos, ki postane kot igra na srečo, le da se v tem primeru igra s čustvi. Gre za konstantno ugibanje, kaj druga oseba skriva, kdo je v premoči, kdo bo poškodovan, kdo bo na koncu zmagal.

In ko že govorimo o zmagi … Lucija in Martin sta nad razpletom na EMI, kot sta povedala za naš portal Evrovizija.com, zadovoljna. O morebitni ponovni prijavi na EMO pa ostajata skrivnostna in zadržana. Kaj točno sta nam zaupala, pa si poglejte skozi prijeten pogovor.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
6
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button