ZABAVNO & DRUŽABNO

Bepop Ladies: Daj se nasmej ter zapleši ob toplih plesnih ritmih

Alenka, Tinkara in Ana svoj novi hit ‘Daj se nasmej’ peljejo v veseli december. Ob pol milijona ogledov spremljajočega videa na YouTubu je pesem v plesne čeveljce obul DJ in producent CHRNS, katerega glasbo izdajata tudi Armin van Buuren in Hardwell, njegova muzika pa se vrti od Ibize do Tomorrowlanda.

Leto 2020 si bodo glasbeniki zapomnili tudi kot leto stalnega prilagajanja, spreminjanja načrtov in improvizacije – ne nujno zaradi slabih novic. Ana, Tinkara in Alenka so že posnele ne eno, ampak celo dve novi pesmi, pa je njihov poletni hit ‘Daj se nasmej’ dobil svež veter v jadra.

Alenka, Tinkara in AnaFoto: Marko Delbello Ocepek

Ob pospešku predvajanja na radiih je skočil na lestvico najbolj predvajanih skladb v Sloveniji (Slo Top 50), v Plesnem mestu so zanj pripravili posebno koreografijo, Radio Maribor je posnel koncet v živo, nastopile so na Pikinem festivalu v Velenju in pri legendarnih Avsenikih v Begunjah, video je na YouTubu že presegel mejo pol milijona predvajanj, Bepop Ladies pa bodo s to pesmijo tudi gostje največjega televizijskega silvestrovanja. Skratka, na nove pesmi bo treba še čisto malo počakati, vseeno pa so dame za veseli december pripravile nekaj osvežilnega.

“Ker trenutno ne moremo nastopati, pesem ‘Daj se nasmej’ pa je še vedno zelo aktualna – ljudem je všeč predvsem njeno pozitivno sporočilo – smo se odločile za plesni remiks. Malo hitrejši ritmi so, sploh v decembru, zelo dobrodošli za zabave, pa čeprav le za domačimi štirimi stenami. Pomembno je, da si naredimo vsak dan lep in zabaven,” sporočajo dekleta, ki so tudi same vpete v delo od doma, šolanje na daljavo in celodnevno animacijo naraščaja, vmes pa si, ob podpori svojih partnerjev, uspejo izboriti tudi kakšno urico zase in ustvarjanje.

Bepop Ladies vas vabijo na žur!Foto: Marko Delbello Ocepek

“Že od nekdaj imamo rade plesne ritme, nenazadnje sta didžeja tudi Tinkarin mož in svak, Ana izbira muziko na radiu in rada obišče tudi kakšen temačnejši klub, vse pa rade plešemo, tako da je bil remiks le vprašanje časa in priložnosti. Podarjamo ga fenom ob prihajajočih praznikih in jim želimo vse najlepše ter čim več prijetnih trenutkov z najdražjimi. Res so malo čudni časi in naj zveni še tako klišejsko, a moramo ostati pozitivnih misli, zato vsem kličemo: ‘Daj se nasmej ter zapleši ob toplih plesnih ritmih!'”

Želeli smo ustvariti plesno verzijo pesmi, ki je primerna za radije in
dovolj živahna za klube. Ker smo se dobro ujeli pri pripravi matric za
nastope, sem bil vesel povabila za sodelovanje. Remiks sem sproduciral
jaz, a je šlo za timsko delo, saj smo skupaj preigravali razne ideje in
izdelek je rezultat mnenj in idej nas vseh. Ohranil sem nekatere
značilne elemente originalne produkcije in pesem Žana Serčiča ter jih
spojil s svojim značilnim zvokom, kar se kaže predvsem v energičnem delu
z narezanimi vokali.

Bepopke

CHRNS je v zgodbi Bepop Ladies prisoten že od lanske reaktivacije. Za nastope jim je pripravil miks matric največjih hitov, tako da je bil logična izbira za to, da na plesišča popelje tudi pesem ‘Daj se nasmej’. Da je mojster svojega poklica je dokazal tudi z remiksi za duet ZalaGašper (‘Origami’ in ‘Signals’), kot koproducent pa podpisuje tudi ‘Sto idej’. Njegovo glasbo sicer izdajata tudi založbi najbolj priljubljenih didžejev na svetu, Hardwella in Armina van Buurena, njegova muzika pa se vrti od ibiških superklubov do megafestivalov, kot jeTomorrowland. Redno ga sukajo tudi Nicky Romero, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike ter Afrojack. V leto 2020 je vstopil z opaznim remiksom skladbe ‘Not Alone’ Top 100 DJs dueta Sick Individuals & Justin Prime, s Koslingom pa sta pri Hardwellovi založbi Revealed izdala plesno petardo ‘In Your Head’.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button