ZABAVNO & DRUŽABNO

Legendarni Metulj združil Šank rock in Bepop

Za mladinski film Šepet metulja

Šank Rock so z Bepop posneli novo verzijo uspešnice Metulj za mladinski film Šepet metulja. V novem slovenskem mladinskem celovečernem filmu Šepet metulja, ki 12. oktobra prihaja na spored naših kinematografov, ima pomembno vlogo Metulj, ena največjih uspešnic skupine Šank Rock.

Priljubljena balada

Velenjski rockerji Šank Rock so svojo priljubljeno balado, ki je naslovna pesem te romantične drame, posebej za to priložnost posneli v novi različici s članicami skupine Bepop, Tinkaro Fortuna, Alenko husić in Ano Praznik. Pesem pa je/bo dobila tudi videzgodbo, ki bo kmalu na ogled …

Bepop
Bepop Foto: Matic Holobar/Magični spomini

Med drugim o zgodbi

Ana v filmu tudi nastopa kot socialna delavka, ki skrbi za avtističnega dečka Jana. Ta se pridruži razredu, ki se z razvojem inovativne tehnologije poteguje za štipendijo mednarodnega podjetja. Tam spozna nadarjeno glasbenico Zarjo, pot pa mu prekriža neizprosni učitelj, ki hodi po robu z drugačnimi metodami praktičnega pouka. Jan na poti do uspeha premaguje različne ovire in spoznava svoje talente, ob tem pa sestavlja še mozaik svojega življenja.

Skladba Metulj lepo doplnjuje in povzema vsebino filma in ji dodaja nove čustvene dimenzije. Šank Rock in Bepop so z ustvarjalci filma pod taktirko režiserja Alena Pavšarja posneli tudi videospot, v katerem si lahko ogledate nekaj prizorov iz Šepeta metulja.

Bepop
Bepop in Šank Rock v zgodbi Metulja. Foto: Matic Holobar/Magični spomini
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button