SLO POPEVKA

Evi Hren za las ušla dvojna zmaga

Skladba Kako zveni pomlad

Na Popevki 2023 so med drugim podelili tudi strokovne nagrade. Veliko nagrado strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti je prejela Eva Hren, za pesem Kako zveni pomlad. Navdušenja nad tem ni mogel skriti niti glasbeni mojster Žiga Pirnat, ki se podpisuje pod skladbo.

Žiga Pirnat in Eva Hren
Žiga Pirnat in Eva Hren Foto: Facebook Žiga Pirnat

Užitek mu je nastopati

»V drugo gre rado! Velika nagrada strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti in drugo mesto po mnenju občinstva z Evo Hren na Popevki. Res je užitek nastopati v taki ekipi, četudi v ne najbolj svetlih trenutkih za RTV, ob izgubi take legende dan poprej. Težko je opisati to povezavo, ampak z Evo se na odru samo spogledava in je vse jasno, vse štima. Hvala vsem, ki ste pomagali pobarvati Kako zveni pomlad. Take vezi in ‘čarovnije’ pri (po)ustvarjanju skladbe že dolgo nisem doživel,« je svoje misli po zaključku festivala na facebooku strnil Žiga Pirnat, avtor pesmi Kako zveni pomlad.

Eva Hren
Eva Hren na odru Popevke 2023. Foto: Katja Kodba

Med prvo in drugo uvrščeno skladbo je bilo na telefonskem glasovanju razlike le 42 glasov.

Vesela, da lahko poje

Podobnega mnenja je tudi glasbenica Eva Hren, ki je še kako vesela ‘strokovne’ zmage. “Za las smo zgrešili vrh tudi po mnenju občinstva. Še vedno me drži veselje. Veselje, da lahko pojem, veselje, da lahko delam s takimi talenti, kot je Žiga Pirnat, da vas imam take ljudi okoli sebe, da vam lahko pojem in me slišite. Hvala vesolje!” je svoje misli na družbenem omrežju facebook delila Hrenova.

Eva Hren
Eva Hren: Zmagali smo po mnenju strokovne žirije! Foto: Katja Kodba
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button