ZABAVNO & DRUŽABNO

Irena Vrčkovnik ob praznikih: Pomembna je simbolika in namen

»December je in z njim tisoč želja,« poje Irena Vrčkovnik, ki letos v prazničnih dneh na radijske postaje pošilja skladbo Lepa božična noč. Skladba, ki jo je Irena napisala že leta 2006, je letos znova zaživela, saj jo je z avtorjem priredbe, Martinom Lesjakom, preoblekla v hitrejšo, plesno različico.

Irena VrčkovnikFoto: Branka Timpran

Prijetna skladbica bo zagotovo prava poživitev letošnjih praznikov. Glasbenica, ki pravi, da prihajajo zanjo najlepši prazniki v letu, ima letos veliko razlogov za veselje. V letošnjem letu je izšla njena nova avtorska skladba Tu in zdaj, ki je postala prava uspešnica, prav te dni pa jo lahko na TV3 spremljamo v oddaji Moja pesem, tvoj glas. Poleg pesmi Lepa božična noč za december pripravlja še eno presenečenje. Kakšno? Pustimo se presenetiti!

Sicer pa nam je Vrčkovnikova še zaupala, da je božič njen najljubši praznik, tako da je tudi njen dom s prvo adventno nedeljo že dobil praznično podobo: “Adventni venček mi je po navadi naredila moja sestra Tanja, ki je za to izdelavo pravi talent, jaz pa sem seveda dodala le še piko na i, torej kakšno bleščico, brez katerih pri meni pač ne gre. No, letos je seveda malo drugače, tokrat sem uporabila samo svojo domišljijo; pomembna je simbolika in namen. Vsako leto sem tudi odlašala z okraševanjem smrečice, prav do 24. decembra. Zadnja leta pa ob utripanju lučk na smrečici uživam že kak teden prej, tako da si predbožična opravila lepo razporedim.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button