ZABAVNO & DRUŽABNO

Srčna zgodba Gašperja Riflja

Letošnjega leta ne bomo pozabili zlahka. Bilo je polno skrbi, izzivov, borb in sprejemanja nečesa, česar do sedaj nismo poznali. Čas se je ustavil. Prizemljili smo se, ozrli okoli sebe in spoznali, da je sreča doma in da je največ kar imamo, ljubezen.

Gašperja in Majo smo spoznali v šovu Zvezde plešejo.Foto: Osebni album

Skladba Samo tvoj je ena izmed bolj osebnih pesmi na mojem prihajajočem albumu. Produkcijsko nakazuje, kakšno zvočno obleko bodo imele moje skladbe. Moderen bendovski zvok mi najbolj poboža srce in vesel sem, da so okoli mene avtorji, ki razumejo, kaj želim sporočiti ljudem in s katerimi lahko skupaj ustvarjamo zvok, kakršnega želim. Na albumu bo poleg avtorskih skladb tudi nekaj drugih pesmi.

Gašper Rifelj

Pevec in glasbenik Gašper Rifelj pravi, da je kljub vsemu letošnje leto zanj najboljše do sedaj. Verjetno je za velik del tega krivo dejstvo, da je postal očka, kar marsikomu življenje prikaže v drugačni luči.

“Trenutno živimo v svetu, v katerem je veliko negotovosti. Med ljudmi je veliko strahu, nestrpnosti in vsi skupaj smo na čolnu, za katerega ne vemo, kam pluje. Priznam, da sem tudi sam potreboval čas, da sem v tem kaosu našel svoj mir in ko sem ga, sem začel razmišljati o stvareh, o katerih se prej nisem spraševal. Kaj mi je v življenju najbolj pomembno?” je ob izzidu nove pesmi in videospota povedal glasbenik Gašper Rifelj.

Nasmejani glasbenik s srčno izbranko Majo.Foto: Osebni album

Trenutno živimo v svetu, v katerem je veliko negotovosti. Med ljudmi je
veliko strahu, nestrpnosti in vsi skupaj smo na čolnu, za katerega ne
vemo, kam pluje. Priznam, da sem tudi sam potreboval čas, da sem v tem
“kaosu” našel svoj mir in ko sem ga, sem začel razmišljati o stvareh, o
katerih se prej nisem spraševal. Kaj mi je v življenju najbolj pomembno?

Gašper Rifelj

V družinici Rifelj si bodo letošnje leto tako najbolj zapomnili po neskončni ljubezni, ki iz Gašperja vre tudi v novi pesmi Samo tvoj. Gre za eno bolj osebnih pesmi na prihajajočem albumu in z njo nakazuje v kakšno smer se obrača tudi produkcijsko.

Okoli sebe je zbral pravo ekipo, ki razume, kaj bi s svojo glasbo rad sporočil ljudem, prav tako pa so skozi snemanje plošče našli njemu na kožo pisano zvočno opravo. Poleg avtorskih skladb, bo na albumu tudi nekaj takšnih, ki so jih za Gašperja napisali drugi, vse skupaj pa bo zapakirano v njemu ljub modern bendovski zvok.

Gašper Rifelj in Maja Geršak sta ljubezen okronala z rojstvom sina Brina.Foto: Osebni album

Za konec smo seveda izkoristili priložnost ter Gašperja povprašali, o čem govori zgodba skladbe? “Pesem Samo tvoj je zgodba, ki v prvo vrsto postavlja brezpogojno ljubezen. Ko sem skladbo snemal, sem imel pred očmi svoje življenje in dve najpomembnejši osebi v njem. Kot me poznate, zelo malo in hkrati tudi ne tako rad govorim o svojem zasebnem življenju, a tokrat sem čutil, da bo pesem najbolj iskrena, če sem v njej najbolj iskren tudi sam. Prav zaradi časa, v katerem živimo, sva se z Majo odločila, da narediva ta korak in “odpreva” najin svet tudi vam ter spomniva na stvari, ki so nama pomembne. Nasmeh, pogled, ljubezen in zaupanje v družini. Tega nam ne more vzeti nihče. Pesem govori o pravih vrednotah, o stvareh, ki so pomembne. Govori tudi o tem, da se lahko svet popolnoma spremeni, da nam lahko vzamejo vse, a če imaš ob sebi osebo, s katero si lahko popolnoma tak, kakršen si, ki te brezpogojno sprejema in ljubi, lahko premagaš vse. To je največji uspeh in dar v življenju. Hvaležen sem, da sam to imam. Svojo srečo bi rad delil z vsemi vami in vam ob prihajajočih praznikih zaželel čim več lepih trenutkov z ljudmi, ki vam ogrejejo srce. Upam, da bo k lepšemu decembru z enim delčkom pripomogla tudi moja skladba. Za vas sta tukaj moja pesem in videospot Samo tvoj,” je odgovoril Rifelj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button