ZABAVNO & DRUŽABNO

Novopečeni očka Gašper Rifelj: Še vedno sem tu, še vedno sanjam s tabo.

Navdušuje v novi glasbeni zgodbi

Potem, ko je odjeknila vesela novica, da je Gašper Rifelj drugič postal očka, predstavlja še svojo novo skladbo Še vedno sanjam s tabo. Gašper, ki je sicer končal študij na Konservatoriju za glasbo, se še naprej izobražuje na londonski univerzi The voice college, kjer nadgrajuje svoje znanje poučevanja petja. Je stari znanec Slovenske popevke, septembra 2019, pa je na tem odru v duetu z Evo Boto, s katero sta sama napisala skladbo Dovolj je poletja, dosegel 3. mesto.

Zadnja štiri leta igra glavno vlogo v muzikalu Madagaskar, leva Alexa. Zelo uspešen muzikal je do zdaj doživel že več kot 60 ponovitev.

Gašper Rifelj
Gašper Rifelj je za novo skladbo prispeval glasbo in besedilo. Foto: Rok Maver

Od muzikala do videzgodbe

A to še ni vse! Od leta 2019 igra v še enem muzikalu Ljubezenske prevare, ki ga ustvarja skupaj z produkcijsko ekipo Špas teatra. Oder si deli z odličnimi slovenskimi igralci, kot so Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Jan Bučar, Rok Ferenga in Alojzijem Svetetom.

Videospot za novo pesem je potekal pod budno taktirko Roka Mavra (RoxPro Production ). “Z izdelkom, kot s samim snemanjem sem izredno zadovoljen. Z Rokom in njegovo ekipo sva odlično sodelovala in res moram izpostavit njegov odnos in profesionalizem,” dodaja Gašper, ki nam zaupa, da je v videospotu nastopila tudi odlična in priznana slovenska igralka Vesna Kuzmić, ki je Gašperju pomagala prenesti občutke, ki jih nosi skladba, v sliko. “Snemanje je potekalo v Ljubljani v starodobnem stanovanju, kar prinaša spotu tisto prvinskost in žmoht,” z nasmehom zaključi pevec.

Gašper Rifelj
Nova skladba nosi naslov Še vedno sanjam s taboj. Foto: Rok Maver
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button