ZABAVNO & DRUŽABNO

Gašper Rifelj iskreno o pravi ljubezni, ki se rodi med dvema

Nova skladba S tabo

“Lahkotni ritmi, pozitiva, zaljubljenost v življenje, morje, poletje” s temi besedami pevec opiše svojo najnovejšo skladbo in še doda, da govori “o tisti pravi ljubezni, ki se rodi med dvema in za katero verjameš, da bo večna”. Zopet je združil svoje ustvarjalne moči z Mahirjem Sarihodžićem, ki je bolj poznan kot producent popularnega pevca Dina Merlina.

Gašper Rifelj je v zadnjih dveh letih ustvaril več singlov, ki so jih slovenske radijske postaje lepo sprejele. Poleg glasbenega ustvarjanja se lahko pohvali tudi s svojim glasbeno umetniškim centrom, ki deluje na področju Dolenjske. V njem mladi talenti pridobivajo znanje s področja glasbe, plesa in umetnosti. Svoje znanje, ki ga prenaša na mlade upe je pridobival v Londonu, kjer je končal “The voice college” in dobil naziv vokalnega pedagoga.

Gašper Rifelj
Gašper Rifelj Foto: Matic Gabriel, Amadej Hercog

Pred vrati novi projekt

Pevec je v zadnjem času zelo zaseden z novim projektom, ki ga pripravlja v svojem glasbenem centru, zato videospota najprej ni nameraval snemati, potem pa je splet naključij pripeljal do tega, da so se z ekipo vseeno na hitro odločili za snemanje. Odšli so na morje in posneli prelepe kadre ob vožnji z jadrnico po okolici Pule. Režijo in produkcijo videospota je delo Matica Gabriela.

Gašper v poletnih mesecih z bendom koncertira po Slovenij, čakajo ga nastopi v Novem mestu (22.7.), Brežicah (30.7.), Kopru (4.8.), Ljubljani (11.8.) in v Celju (27.8.).

Gašper Rifelj
Poleg koncertov bo poletne dni izkoristil za skupne trenutke s svojo družino. Foto: Matic Gabriel, Amadej Hercog
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X