ZABAVNO & DRUŽABNO

Irena Vrčkovnik glasbenemu jubileju dodala še eno skladbo

Ideja za priredbo pesmi Polepšaj mi ta dan se je Ireni Vrčkovnik v mislih porajala že nekaj časa. Dokončna odločitev pa je padla v oddaji Moja pesem, tvoj glas, kjer so Eva Hren, Rudolf Gas, Bozidar Wolf, Mirna Reynolds, Reno Čibej in Irena prepevali pesmi drug drugega, v spremenjenih priredbah.

Irena Vrčkovnik pravi, da je kot glasbenica zadovoljna, da na tak način obeležuje svoj jubilej.Foto: Promo foto

V oddaji, namenjeni Ireninim skladbam, si je Eva Hren izbrala ravno to, eno zgodnejših Ireninih avtorskih pesmi. Priredba Rudija Gasa, pa tudi Evina interpretacija sta Ireno takoj navdušili in tako je še isti večer dobila priložnost, da pesem dejansko dobi novo aranžersko podobo. Pesem je dobila tudi videopodobo in to kar v domači produkciji. Irenin partner Uroš je večino kadrov posnel kar s telefonom, nekaj pa njegov sin z dronom. Rdeča nit so milni mehurčki, ki se pojavljajo skozi pesem in ponazarjajo nekako sedanji način življenja, v mehurčkih. A hkrati vemo, da vsak mehurček enkrat poči. Pesem je Irena posvetila Adiju, ki se je pred kratkim poslovil od nas.

Za Ireno je bila ta oddaja pravzaprav zelo produktivna, saj je izdala kar dve priredbi iz oddaje. Prva je bila priredba Kingstonov, Non stop, ki je odeta v narodnozabavne barve ter Polepšaj mi ta dan, ki prav tako, kot naša Slovenija letos proslavlja trideset let.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button