ZABAVNO & DRUŽABNO

Bepop, Game Over in Sebastian na željo mnogih še enkrat skupaj

17. septembra v Celju

Vsi, ki ste ostali brez kart za razprodani spektakel v Cvetličarni, boste lahko šov POPSTARS UNITED s hiti vaše in naše mladosti 17. septembra doživeli v sklopu festivala Celje Open Air. – Bepop, Game Over in Sebastian so poletje preživeli tudi v studiih, končno prihaja napovedani dokumentarec.

Vse odkar so Alenka, Dennis, Sebastian, Ana, Mark, Tinkara in Steffanio s prijatelji odmevno proslavili 20-letnico projekta Popstars, jim oboževalci pišejo, če jih bodo lahko še kdaj ujeli skupaj na odru, saj so mnogi ostali brez vstopnic za majski spektakel. Pevci so si vzeli čas za premislek in počitnice, zdaj pa končno potrdili, da se bodo 17. septembra še enkrat zbrali pred Planetom Tuš v Celju v sklopu festivala Celje Open Air.

POPSTARS
Alenka, Dennis, Sebastian, Ana, Mark, Tinkara in Steffanio Foto: Tibor Golob

Bepop, Game Over in Sebastian na željo mnogih še enkrat skupaj – 17. 9. na festivalu Celje Open Air.

Tradicionalno druženje ob koncu poletja sovpada tudi z 20-letnico Planeta Tuš Celje, tako da bo tokrat praznovanje dvojno in zato še posebno glasno ter veselo. Dvodnevno glasbeno dogajanje bodo v petek odprli Fehtarji, Rock Partyzani in Ines Erbus. V soboto pa sledi zabava s hiti s preloma tisočletja, ki jo bodo s svojimi koncentriranimi plesno-pevskimi šov programi popestrili zvezdniki, s katerimi so številni nazadnje zapeli na nepozabnih dvoranskih šovih. Partner dogodka je tudi Klub študentov občine Celje, prvi paket najcenejših vstopnic pa je že na voljo na Entrio.si.

Počitniško poletje

Bepop ladies, Game Over in Sebastian preživljajo poletje predvsem počitniško, izkoristili pa so ga tudi za ustvarjanje nove glasbe. Konec meseca prihaja na televizije napovedani dokumentarec, Game Over in Sebastian bodo novi pesmi izdali jeseni, še prej bodo Bepop predstavile skupni projekt z Nejčevo sestro Evo, ki se jim je pridružila na odru v Cvetličarni. Do takrat pa uživajte v zabavni priredbi ‘Greva skup na morje’, ki sta jo z damami ob obisku otrok na Debelem rtiču posnela Anja Ramšak in Robert Roškar.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button