ZABAVNO & DRUŽABNO

Magnifico sklenil odmevne Portoroške noči 2022

Obiskovalci so plesali, kot že dolgo ne

Podaljšan in praznični vikend, ki je na slovensko obalo privabil številne obiskovalce, je dodobra napolnil tudi Avditorij Portorož, ki je skozi Portoroške noči, ki so popestrile poletni utrip na Obali, med 12. in 14. avgustom poskrbel za nepozabno glasbeno popotovanje. Vse skupaj so otvorili legendarni Bajaga i instruktori ter nadaljevali mladostno razposajeni Joker Out. Portoroške noči 2022 pa je nato zaključil eden in edini Magnifico, ki je s svojimi uspešnicami in šlagerji, med katerimi ni manjkala niti Silvija in Samo ljubezen, pričaral še eno izjemno glasbeno zgodbo.

Magnifico
Magnifico s svojim spremljevalnim bendom. Foto: Alesh Maatko
Magnifico
Magnifico je poskrbel za edinstveno vzdušje. Foto: Alesh Maatko
Magnifico
Nista manjkali niti Silvija in Samo ljubezen. Foto: Alesh Maatko

Mladostna razigranost

Sobotni večer je bil v znamenju zasedbe Joker Out, ki bo septembra predstavila svoj drugi studijski album in s tem dodala svežino vetru, ki ga je prinesel album Umazane misli. In tako kot Umazane misli so v Avditoriju Portorož, kjer ni manjkalo mladih obiskovalcev, predvsem pa številnih oboževalk, ki so svoje idole čakale že od zgodnjega popoldneva, zazvenele tudi druge uspešnice, ki jih je izvedla priljubljena petčlanska ljubljanska skupina, ki je nase opozorila s hiti Gola, Kot srce, ki kri poganja, Omamljeno telo, Vem, da greš in A sem ti povedal.

Joker Out
Joker Out na odru Avditorija Portorož. Foto: Alesh Maatko
Joker Out
Tudi ta večer niso manjkale Umazane misli. Foto: Alesh Maatko

Otvoritveni večer

Portoroške noči, ki so se odvile v Avditoriju Portorož, so bile tokrat del glasbenega, kulturnega ter družabnega dogajanja na Obali. Vse skupaj je v sklopu Kanela bar festivala otvorila skupina Bajaga z instruktori, ki je znana po uspešnica Tamara, Muzika na struju, Dobro jutro džezeri, Sa druge strane jastuka, 442 do Beograda. Naj kot zanimivost še zapišemo, da se je legendarna zasedba Bajaga in instruktori ta večer po 14 letih znova vrnila v Avditorij Portorož, ki je tudi tokrat organiziral Portoroške noči.

Bajaga i instruktori
Bajaga i instruktori so otvorili Portoroške noči 2022. Foto: Avditorij Portorož
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button