ZABAVNO & DRUŽABNO

Andrej Šifrer se sprašuje: Kdo to prav’?

Eden in edini Andrej Šifrer te dni predstavlja novo skladbo Kdo to prav’? V novem singlu sta se Šifrerju pridružila Manca Trampuš in Domen Don Holc iz skupine Koala Voice.

“Brez njiju skladba ne bi dihala s tako polnimi pljuči in nekatere stavčne domislice ne bi dosegale mišljenih horizontov. Glasbeno smo jo sestavljali v studiu Igorja Potočnika v Kranju, ki je dodal izvirne kitarske vložke, končno podobo pa je pesmi naklonil moj dobri angel iz Londona – Dave Cooke!” o kreativnem sodelovanju z Domnom in Manco pove Andrej Šifrer, ki ob tem še doda: “Besedilo namenjam vsem, ki se prebijajo ali so se prebili iz pekla odvisnosti vseh vrst in vsem, ki še ne vidijo luči na koncu tunela.”

Andrej Šifrer je ob tem še zaupal, da je pesem nastajala kar nekaj časa. “Na začetku je bila začinjena s precej bolj krepkimi besedami, kot je končala v končni verziji. V njej svojo izbranko že v naprej svarim, da s svojeglavim glasbenikom življenje ni posuto le z rožicami:  ‘Sem pa tja ti bom ukradel spanje, ker s Šifrerjem živeti ni lahko …'”

Andrej Šifrer
Andrej Šifrer Foto: Danielle Fantini
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button