PROMOCIJA

Xiaomi 12T: Mega zmogljivost za vrhunsko izkušnjo

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Xiaomi je na mednarodnih trgih predstavil svoja najnovejša paradna konja – pametna telefona iz serije Xiaomi 12T. Xiaomi 12T Pro in Xiaomi 12T, ki ju poganja nabor tehnoloških inovacij, imata vgrajen najnovejši sistem upodabljanja Xiaomi. Za tiste, ki iščejo odlično zmogljivost in nove načine za ustvarjanje vsebine.

Vodilni sistemi upodabljanja omogočajo slike z bogatimi podrobnostmi

Oba vodilna modela serije Xiaomi 12T imata kameri profesionalnega razreda, ki uporabnikom nudita izjemno izkušnjo fotografiranja s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom upodabljanja z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in Xiaomijevimi lastnimi naprednimi algoritmi AI, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske slike z visoko jasnostjo, močno nočno fotografijo in hitrim ostrenjem. Te skupaj z vrsto drugih optimizacij omogočajo zajem finih podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih ali pri fotografiranju hitro premikajočih se objektov – brez izgube izostritve.

Fotoaparat ima tudi senzorsko 2-kratno povečavo, ki lahko izkoristi zmožnosti velikega tipala velikosti 1/1,22″ za fotografiranje idealnih portretov. S Xiaomi ProCut in Ultra burst vam Xiaomi 12T Pro pomaga inteligentno obrezati slike in ustvariti vsebino profesionalnega videza. Za visoko raven ustvarjalnosti pri snemanju filmov Xiaomi 12T Pro podpira video 8K v polni ločljivosti.

Xiaomi 12T Blue
Xiaomi 12T Blue Foto: Xiaomi

Xiaomi 12T pa ima vgrajene tri kamere: primarno kamero s 108 MP pro-grade, ultra širokokotno kamero z 8 MP in makro kamero z 2 MP. Vrhunska zmogljivost pri šibki svetlobi zagotavlja jasne in svetle slike tudi v zahtevnih situacijah.

Mega zmogljivost za vrhunsko izkušnjo

Xiaomi 12T Pro je opremljen z najboljšim procesorjem Snapdragon z vodilnim 4 nm proizvodnim postopkom TSMC, ki izboljša zmogljivost CPU-ja za 16,7 % in GPE-ja za 11 % v primerjavi s Snapdragonom 8 Gen 1 ter zmanjša porabo energije za 33 % oziroma 30 %1. Xiaomi 12T Pro, opremljen s sistemom za odvajanje toplote, ki ga sestavlja 65 % večja komora s 125% višjo toplotno pokritostjo materiala kot v Xiaomi 11T Pro, zagotavlja nemoteno uporabniško izkušnjo in odlično energijsko učinkovitost brez skrbi zaradi pregrevanja.

Xiaomi 12T poganja vodilni nabor čipov MediaTek – MediaTek Dimensity 8100-Ultra, ki je zgrajen na 5 nm proizvodnem procesu TSMC. V celoti je nadgrajen s povsem novo strukturo GPU, ki povečuje zmogljivost in energijsko učinkovitost do 30 % v primerjavi s svojim predhodnikom, kot tudi hitrost ure, predpomnilnika in pomnilnika, kar vodi do veliko bolj odzivne uporabe1. Ne glede na to, ali gre za fotografiranje in snemanje, gledanje filmov ali brskanje po družbenih medijih, Xiaomi 12T zagotavlja vrhunsko zmogljivost pri vseh vaših najljubših dejavnostih

Mega baterija za dolgotrajno uživanje

Serija Xiaomi 12T nudi neverjetno dolgo življenjsko dobo baterije, tudi med vodilnimi modeli Xiaomi, in izjemno hitro polnjenje. Oba telefona imata veliko baterijo s 5000 mAh in funkcijo 120 W polnjenja HyperCharge. Obe je mogoče napolniti do 100 % v zgolj 19 minutah in sta pripravljena na do 13,5 ure časa vklopljenega zaslona2. Poleg tega se napravi s Xiaomi AdaptiveCharge naučita vsakodnevnih rutin polnjenja uporabnikov za optimizacijo le-tega. Podprta z zmogljivo baterijo Xiaomi in super polnjenjem, lahko uporabniki brez skrbi odidejo kamorkoli, počnejo karkoli in nikoli ne zamudijo trenutka.

Xiaomi 12T Silver
Xiaomi 12T Silver Foto: Xiaomi

Xiaomi 12T Pro je na voljo v različici z 8 GB + 256 GB s ceno od 819 € dalje. Xiaomi 12T je na voljo v različici z 8 GB + 128 GB s ceno od 609 € dalje.

Osupljiv zaslon v čudovitem dizajnu

Mega izkušnja gledanja serije Xiaomi 12T je omogočena s 6,67-palčnim zaslonom CrystalRes AMOLED. Z ločljivostjo 1220p in več kot 68 milijardami barv sta oba popolnoma zasnovana za uravnoteženje jasnosti, barvitih podrobnosti in energetske učinkovitosti. Zaslon je izboljšan tudi s pametnimi funkcijami, kot je AdaptiveSync, ki dinamično prilagaja hitrost osveževanja glede na ogledano vsebino. Medtem pa je za vse uporabnike, ki dlje časa komunicirajo s svojimi telefoni, na voljo način Adaptive Reading, ki zmanjša količino oddane modre svetlobe in s tem naprezanje oči.

Serija Xiaomi 12T je poudarjena z ikoničnim vrhunskim elementom dizajna. Ukrivljena matirana hrbtna stran zagotavlja manj prstnih odtisov na zadnji strani in nudi kompakten občutek v roki. Na voljo je v treh čudovitih barvah: črni, srebrni in modri.

Cene in dostopnost

Serija Xiaomi 12T je na voljo od 5. oktobra dalje. Obdobje prednaročil se je začelo 5. oktobra in bo trajalo do 12. oktobra. V obdobju prednaročil bo vsak kupec, ki kupi modela Xiaomi 12T ali 12T Pro, prejel Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite. Več info na mi-store.si.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button