PROMOCIJA

Xiaomi: Naj se zgodijo dobre stvari

Akcija traja do 27. decembra 2022

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Pri Xiaomiju so se odločili, da v tem prazničnem, božičnem obdobju do 27. decembra znižajo cene nekaterim izdelkom, ki jih boste lahko svojim najdražjim za praznike postavili pod božično smrečico in jim z njimi ogreli srce – ali pa boste darilo privoščili sebi. Povezavo do akcije najdete tukaj, sicer pa vas izdelki že čakajo na vseh Xiaomijevih prodajnih mestih in na spletu: mi-store.si in www.mishop.si.

Redmi Note 11 Pro 5G
Redmi Note 11 Pro 5G akcija. Foto: Xiaomi
Redmi Note 11S
Redmi Note 11S akcija! Foto: Xiaomi

Vodilno podjetje

Spomnimo. Podjetje Xiaomi je bilo ustanovljeno aprila 2010 in je začelo kotirati na borzi v Hongkongu 9. julija 2018 (1810.HK). Xiaomi je internetno podjetje s pametnimi telefoni in pametno strojno opremo, ki je v svojem središču povezana s platformo Internet of Things (IoT). V skladu z vizijo »Sprijateljite se z uporabniki in bodite najbolj kul podjetje v njihovih srcih«, Xiaomi nenehno sledi inovacijam, visokokakovostni uporabniški izkušnji in učinkovitosti delovanja. Podjetje brez predaha ustvarja osupljive izdelke po dostopnih cenah, da bi lahko vsi uživali v boljšem življenju z inovativno tehnologijo.

Xiaomi je eno vodilnih svetovnih podjetij za pametne telefone. Glede na tržni delež pošiljk pametnih telefonov je podjetje leta 2021 zasedlo tretje mesto na svetu. Vzpostavilo je tudi vodilno svetovno potrošniško platformo AIoT (AI+IoT), z več kot 400 milijoni pametnih naprav, povezanih z njeno platformo od 30. septembra 2021, razen pametnih telefonov in prenosnikov. Izdelki Xiaomi so prisotni v več kot 100 državah in regijah po vsem svetu. Avgusta 2021 se je podjetje že tretjič uvrstilo na seznam Fortune Global 500 in zasedlo 338. mesto, kar je 84 mest višje kot v letu 2020.

Twitter
Back to top button