MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out: Zakaj smo bili mi izbrani, bomo dokazali v Liverpoolu

Pesem bodo posneli v Hamburgu

Kot je že znano nas bo na Pesmi Evrovizije 2023 zastopala zasedba Joker Out, ki jo je izbrala RTV Slovenija. To posledično pomeni, da EME, kot smo jo poznali, ne bo. Ljubljanska peterica je te dni že v Hamburgu, kjer bodo posneli evrovizijsko pesem, ki bo – kot so nam zaupali člani – “nekoliko bolj poskočna, zelo shagedelic, kot se za Joker Out spodobi”.

Joker Out
Joker Out na predstavitvi v Botaničnem vrtu v Ljubljani. Foto: Adrian Pregelj / RTV SLO

Pesem bo v slovenščini

Fantje iz zasedbe Joker Out so si tik pred odhodom v Hamburg vzeli nekaj časa tudi za naš portal Evrovizija.com ter spregovorili (glej video zgoraj) tako o pesmi kot tudi o nastopu, ne nazadnje pa še o najljubših evrovizijskih skladbah. Vsi člani priljubljenega benda so namreč veliki oboževalci Evrovizije, zato so si že dlje časa želeli stati na tem velikem glasbenem odru. Prihodnje leto se jim bo tako uresničila še ta želja!

Najprej pa so ciljali na EMO

“Če nas RTV Slovenija ne bi povabila k sodelovanju, bi se v vsakem primeru prijavili na EMO 2023,” so nam zaupali v prijetnem pogovoru. Ob tem so še dejali, da so z odprtimi rokami sprejeli ta izziv, čeprav se zavedajo, da bodo temu sledili tudi kakšni negativni komentarji. Zakaj so bili mi izbrani prav oni, bodo dokazali, kot so povedali v video intervju, v Liverpoolu. “Če pa ne, pa bodo imeli ta sladki moment, sem vedel,” je pripomnil pevec Bojan Cvjetićanin, ki še razmišlja, če bo na evrovizijskem odru v Liverpoolu počel kaj takšnega, kot smo lahko videli na EMI 2022 z Majo Keuc.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
2
+1
0
+1
4
+1
0
+1
5
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button