PROMOCIJA

Želite imeti lepe fotografije? Z Redmi Note 12 Pro 5G je to mogoče!

Priljubljena linija vključuje štiri izvrstne naprave

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Xiaomi je predstavil težko pričakovano serijo Redmi Note 12. Priljubljena linija vključuje štiri izvrstne naprave, in sicer Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12.

Serija Redmi Note 12, slednja gradi na neverjetnem uspehu serije Redmi Note 11, znova prinaša odlične izboljšave tistih funkcij, ki so za njene oboževalce najpomembnejše. Te nadgradnje vključujejo sistem kamer, življenjsko dobo baterije, hitrost polnjenja in uporabniku prijazen dizajn, vse to po izvrstni ceni. Z globalno predstavitvijo serije Redmi Note 12 Xiaomi znova dokazuje svojo zavezanost omogočiti dostop do vrhunskih funkcij pametnega telefona ljudem po vsem svetu. Ob tej priložnosti je bila predstavljena tudi Redmi Watch 3 – elegantna nova pametna ura s svetlim in jasnim zaslonom, različnimi športnimi in zdravstvenimi funkcijami ter natančno večsistemsko povezavo GPS.

Redmi Note 12 in Redmi Note 12 Pro 5G,
Nad obema telefonoma je navdušena tudi naša ekipa. Foto: Xiomi

Oba telefona, Redmi Note 12 in Redmi Note 12 Pro 5G, je preizkusila naša ekipa, ki je bila z rezultati več kot zadovoljna.

Kaj nudi glavni zveznik?

Glavni zvezdnik serije Redmi Note 12 je Redmi Note 12 Pro+ 5G z zmogljivim sistemom trojnih kamer. Z vrhunsko glavno kamero z 200 milijoni slikovnih pik z OIS, ultraširoko kamero in makro kamero želi ta vrhunska naprava na novo opredeliti fotografijo za segment pametnih telefonov višjega srednjega razreda. Redmi Note 12 Pro 5G nudi tudi odlično fotografsko izkušnjo, saj ima veliko, zmogljivo tipalo IMX766 z OIS ter ultraširoko in makro kamero za impresivne posnetke tudi pri šibki svetlobi. Z zmogljivimi algoritmi programske opreme AI, povečano hitrostjo obdelave slik in drugimi uporabnimi funkcijami pripomočkov dodatno dopolnjuje celotno izkušnjo uporabe kamere.

Tako Redmi Note 12 Pro+ 5G kot Redmi Note 12 Pro 5G bosta uporabnike navdušila s svojima izjemno svetlima in živima 120 Hz Flow AMOLED zaslonoma, ki podpirata Dolby Vision in Dolby Atmos. Skupaj s prilagodljivimi materiali P-OLED, ki omogočajo tanjše okvirje, obe napravi nudita vrhunsko in poglobljeno vizualno izkušnjo.

Oba pametna telefona sta opremljena z vrhunskimi hitrostmi polnjenja, s 120 W HyperCharge2 na Redmi Note 12 Pro+ 5G in 67 W hitrim polnjenjem na Redmi Note 12 Pro 5G, ter 5.000 mAh baterijo za podaljšano dnevno uporabo tudi pri veliki obdelavi vsebine. Gladko in zanesljivo delovanje 5G je zagotovljeno z zmogljivim naborom čipov MediaTek Dimensity 1080.

Cena Redmi Note 12 Pro+ 5G (8 + 256 GB) se začne pri 519 €.

Cena Redmi Note 12 Pro 5G (6 + 128 GB) se začne pri 399 €, cena Redmi Note 12 Pro 5G (8 + 256 GB) pri 449 €, na voljo pa so v treh barvah, Midnight črni, Polar beli in Sky modri.

Xiaomi: Redmi Note 12 Pro
Xiaomi: Redmi Note 12 Pro Foto: Xiomi

Telefon je namenjen GEN Z populaciji, kar pomeni mlajšim, nekje od 18-25 let in tudi dalje. Površina je steklena, kar novemu telefonu daje premium občutek in videz. Težak je 187 g.

Popolno delovanje

Vsak telefon te serije presega pričakovanja znotraj svojega cenovnega razreda. Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12 nudita zares impresivno zmogljivost in izboljšano zabavo. Z izjemno gladkimi zasloni AMOLED s frekvenco 120 Hz uporabnikom nudita osupljivo kakovost slike z natančnimi barvami. Poganja ju najnovejša mobilna platforma Snapdragon 4 Gen 1 oziroma Snapdragon 685, zato je delovanje gladko in brezhibno ter omogoča enostavno večopravilnost z izboljšano energetsko učinkovitostjo.

Redmi Note 12 5G je namenjen uporabnikom, ki želijo izkusiti vse prednosti modela 5G po dostopni ceni. Tako Redmi Note 12 5G kot Redmi Note 12 imata 33 W hitro polnjenje in 5.000 mAh zmogljivo baterijo, kar pomeni, da lahko uporabniki uporabljajo več aplikacij in posnamejo več fotografij brez skrbi glede napolnjenosti. Če k temu dodamo solidno trojno kamero z umetno inteligenco, osupljivo funkcijo nočnega načina ter množico uporabnih zabavnih funkcij in filtrov, obe napravi po super ceni nudita zmogljivost kamere, ki je bila nekoč rezervirana za paradne konje.

Cena Redmi Note 12 5G (4 + 128 GB) se začne pri 299 € in bo na voljo v treh barvah: Onyx sivi, Forest zeleni in Ice modri.

Redmi Note 12 (4 + 128 GB) se začne pri 249 € in bo na voljo v treh barvah: Onyx sivi, Mint zeleni in Ice modri.

Xiaomi: Redmi Note 12
Xiaomi: Redmi Note 12 Foto: Xiomi

Xiaomi še vedno ostaja vodilni pri polnjenju mobitela, tudi Redmi Note 12 5G se z 67W polnilcem v 15 minutah napolni za več, kot 50 %.

Back to top button