PROMOCIJA

Zelena oaza Aleje z nepozabnim glasbenim doživetjem

Gostili 12 glasbenih koncertov

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Z nepozabnim koncertom skupine Ana Pupedan so na ALEJI SKY sklenili odlično poletno sezono z več kot 30 dogodki. V poletju nad mestom so se odvile številne plesne zabave, zumba delavnice after-work koncerti, kino predstave pod zvezdami in atraktivne otroške animacije. Poleti so tako na zeleni oazi ALEJE gostili 12 koncertov vrhunskih glasbenikov skupaj s spremljevalnimi skupinami, ki so bili navdušeni nad edinstvenim ambientom na ALEJI SKY in očaranim občinstvom.

Tomaž Domicelj
Slovenski kantavtor Tomaž Domicelj je navdušil s svojim nastopom in dodobra ogrel občinstvo. Foto: Janez Štrukelj

Poleg Ane Pupedan so za neverjetnih 12 koncertno obarvanih večerov poskrbeli še Koala Voice, Dominik Kozarič, Regina, AKA Neomi, freekind., Plateau, RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej, Anja Rupel, Tomaž Domicelj, Regen in Leopold I.

Aktivna streha na ALEJI SKY je bila tudi v letošnjih poletnih mesecih pravi raj za druženje ob različnih športnih in otroških aktivnostih, kot so fitnes na prostem, otroško igrišče, ninja warrior poligon in tekaška steza. V okviru filmskih festivalov pod zvezdami so si lahko obiskovalci ALEJE SKY ogledali številne premiere, kot so Barbie, Ninja želve: Mutantska ujma, Misija: Nemogoče − Maščevanje, 1. del., Grad strahov, Hitri in drzni 10, Varuhi galaksije: 3. dejanje ter Indiana Jones in artefakt usode.

Skupina Regen
Skupina Regen je s svojimi zasanjanimi melodijami začarala. Foto: Janez Štrukelj

Ob zaključku čudovitega poletja nad mestom v ALEJI napovedujejo, da bosta jesen in zima modno obarvana.

Back to top button