ZABAVNO & DRUŽABNO

Koala Voice: Včasih se je treba ustaviti in pogledati okoli sebe

Poletni singel Sonce Pomaranča

Po krajši turi na Balkanu se Koala Voice vračajo z njihovim najbolj poletnim komadom do sedaj. Sonce Pomaranča v pričakovanju toplih julijskih dni prinaša vsesplošno pozitivnost. Poleti je pač vse lažje, tudi besede “nama nič ne manjka” in “ne rabim nič več zmagat” gredo lažje z jezika.

Hvaležnost

“Včasih se je treba ustaviti in pogledati okoli sebe in biti hvaležen, da se ti v tem čudaškem in nepravičnem svetu kdaj pa kdaj zgodijo tudi lepe, preproste stvari in ta tekst je nastal z željo, da tudi tem občutkom in trenutkom namenim kakšen komad. Nekako se mi zdi, da kadar cenim trenutke, ko mi je dobro in lepo, lahko lažje preidem tudi tiste trenutke, ko mi je težko. Primarna inspiracija za ta komad je bil nek čist hud sončni zahod z največjim oranžnim soncem, ki sem jih kadarkoli videla. Sonce pomaranča torej,” pravi Manca.

Peti singel z zadnjega albuma Auf Wiedersehen je ležeren komad, ki je presenetil marsikaterega poslušalca. Video podobo je dobil v sodelovanju z režiserjem Perico Rai, ki ob videospotu izdaja tudi svoj kratki film WC kaseta, v katerem prav tako najdete kakšno Koala Voice melodijo.

Koala Voice lahko poleti vidite na festivalih po Sloveniji, zaključek Auf Wiedersehen turneje pa so napovedali s koncertom v Kino Šiška 18. oktobra 2024.

Koala Voice
Njihov najnovejši album lahko zdaj dobite tudi na vinilu. Foto: Simon Gošnik
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button