PROMOCIJA

Nogometna evforija malce drugače

Nogometni turnir za pokal ALEJE

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Nogometna evforija je zajela tudi nakupovalno destinacijo ALEJO. Navdušenci nad nogometom ste v sobotom 15. junija ob 10. uri vabljeni na ALEJO SKY na edinstven nogometni turnir za pokal ALEJE. Tokratna tekma bo posebna, saj ni starostnih omejitev. Zmagovalci bodo nagrajeni s praktičnimi nagradami in seveda slavili s prestižnim pokalom ALEJE.

Aleja
Aleja vabi v svojo družbo! Foto: Aleja

Prav tako vabljeni, da si tekme ogledate na ALEJI SKY na velikem ekranu in uživate v družbi vaših prijateljev. Navijajte za naše nogometaše in soustvarjajte nepozabno vzdušje ter energijo že v nedeljo, 16. junija ob 18. uri, ko se bo Slovenija pomerila z Dansko.

Torkovi koncerti

V torek, 18. junija, pa vas vabijo na ‘after-work’ koncert Hamo & Tribute 2 Love. Tradicionalni poletni torkovi glasbeni koncerti so prava popestritev delovnega dne v sproščenem ambientu. Vstop je prost, karte pa dobite že pet dni pred koncertom na info točki ALEJE. To poletje bodo torke popestrili še Zala Smolnikar, Fed Horses duo, Zoran Čalić Band, Astrid-, Klemen Klemen, Saša Lešnjek, Slavko Ivančić, Sausages in Jet Black Diamonds.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button