ZABAVNO & DRUŽABNO

Alenka Gotar predstavila pesem, ki so jo zavrnili za Emo 2020

Glasbenica Alenka Gotar, ki nam je leta 2007 v Helsinkih s pesmijo Cvet z juga prvič pripela evrovizijsko finale, je skupaj s partnerjem Anžetom Šušterjem na Emo 2020 poslala pesem Love can win (Ljubezen lahko zmaga). čeprav je potihamo kot vsak glasbnik upala, da jo bodo sprejeli, se to ni zgodilo, kar nam je potrdila tudi Gotarjeva.

Anže Šuštar in Alenka GotarFoto: Promo foto

Ljubezen lahko zmaga je najina nova pesem, ki jo posvečava vsem ljudem po svetu, ki verjamejo, da je ljubezen edina sila, ki lahko premika gore, podira meje, združuje dobro in uničuje zlo. Verjemimo! Ker edino tako bomo dovolili ljubezni, da zasije v naših srcih…Verjemimo vanjo in v njeno čisto moč. Ker iskrena ljubezen zmaga. Vedno,” sta nam povedala Alenka Gotar in Anže Šuštar.

Glasbenika, ki sta združena v dobrem in slabem sta se ob tej priložnosti zahvalila vse, ki jima pomagajo in stojijo ob straniki, za konec pa sta še dodala: “Predvsem bi se rada zahvalila Grofu in Grofici Štatemberškima, frizerskim salonom Dok pod vodstvom gospe Mirjane Kljajić, prijateljici Izi, najinemu producentu Petru Penku, produkciji Sviglo Production, Kulturnemu društvu Rusalke ter vsem, ki verjamejo v naju in so nama pomagali pri tej pesmi ter nasploh.

Glede na to, da pri pesmi ‘vse stoji’, kot radi rečejo ustvarjalci, je res tako napačna, da je neprimerna za Emo? Poslušajte in ocenite!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button