PROMOCIJA

Za nakup delovnih zvezkov in učbenikov koristite tudi BON21

Najbolj priljubljene so šolske torbe z veliko razdelki in žepi

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Veliko šolarjev že sedaj razmišlja o novih šolskih torbah. V prodajalnah Office&More je že na voljo posebna izdaja ABC123 Fashion torbe, ki bo očarala mlade modne navdušenke. »Sicer pa v 65 lokacijah po Sloveniji lahko šolarji izberejo na stotine raznovrstnih torb,« je izpostavila vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron Tina Naraglav. Samo še ta mesec pa lahko za nakup delovnih zvezkov in učbenikov koristite tudi BON21.

Torbe morajo imeti ergonomsko oblikovano hrbtišče, nastavljive naramnice, trdno dno.

Starši si prizadevajo želje svojih malčkov združiti s praktičnostjo šolske torbe. Šolarji potrebujejo torbo, ki bo imela dovolj prostora za velike in male zvezke, mapo in ostale šolske potrebščine, zato stremijo k nakupu takšne, ki ima več razdelkov in žepov. »Pri torbi je pomembno tudi, da ima ergonomsko oblikovano hrbtišče, nastavljive naramnice, je čvrsta, ima trdno dno ter stoji na tleh in se ne prevrača. Prednost imajo seveda kakovostne šolske torbe iz trpežnega materiala, z raznimi odsevniki,« še dodaja Tina Naraglav.

Šolska torba
Šolarji potrebujejo torbo, ki bo imela dovolj prostora za velike in male zvezke, mapo in ostale šolske potrebščine. Foto: Office&More
Twitter
Back to top button