PROMOCIJA

Obdarili kar 200 otrok ter podarili skupaj 2500 izdelkov oziroma daril

Odmevna akcija

»V akciji Pismo Božičku, ki je potekala v sklopu Festivala daril, smo prejeli kar 2200 pisem, ki so jih otroci prinesli v naše poslovalnice. Skupaj smo obdarili kar 200 otrok, kar nas zelo veseli,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas bagsandmore.si.

Podarili 2500 izdelkov

Prav tako so podarili 2500 izdelkov oz. daril, in sicer dobrodelnima organizacijama Slovenski Karitas in Božiček za en dan. »V sklopu Festivala daril je v novembru in decembru potekal dobrodelni projekt Darilo za prijatelja. V papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More je bilo med tisočimi na voljo pet posebnih  izdelkov oz. igrač za nakup. Če so kupci kupili katerega izmed izbranih, je naše podjetje istega podarilo omenjenim organizacijam,« je dodala vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron.

Pismo božičku
Organizaciji Božiček za en dan so v novembru podarili 1200 igrač v vrednosti 5400 evrov.

V podjetju skozi vse leto dajejo velik poudarek dobrodelnosti. Izvajajo jo zelo srčno in so na svoje dosežke in odzive kupcev zelo ponosni. Uresničili so že mnogo humanitarnih aktivnosti, s katerimi pomagajo otrokom. V zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov.

Pismo božičku
Otroci so v poslovalnicah dobili tudi Božičkova darila

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X