TORINO 2022

Črna gora stavi na Vladano

Pesem bodo predstavili kasneje

Kot kaže je Črna gora držala obljubo in evrovizijskem svetu sporočila svojo težko pričakovano odločitev. Strokovna komisija je namreč za Torino izbrala izkušeno kantavtorico Vladano Vučinić.

Glasbenica je vsestranska umetnica, ki igra še klavir, poleg tega pa se vse bolj izpopolnjuje v igranju kitare. Ena izmed njenih uspešnic je tudi pesem Sinner City, ki je nastala pred več kot desetimi leti. Poleg tega pa je Vladana, ki izhaja iz glasbene družine, nastopila tudi na festivalih v Budvi, na Monteviziji in ne nazadnje še na Sunčanih skalah.

Nova črnogorska predstavnica Vladana je ob tem sporočila, da ji je v čast, da bo nastopila na velikem evrovizijskem odru Torinu. O svoji pesmi, ki jo bodo predstavili v naslednjih tednih, pa je namignila, da jo spremlja nedavna tragedija, ki se je zgodila v njeni družini.

Vladana
Pesem za Vladano bodo predstavili v naslednjih tednih. Foto: Aleksandra Jović

“Pesem je po nekem čudežu kar ‘izletela’ iz mene. Vse kar lahko zaenkrat rečem je to, da je moje zlomljeno srce spremenjeno v besedilo in glasbo. To je vse, kar lahko zaenkrat povem. Vem, da bo ta pesem živela v srcih ljudi in upam, da bo sporočilo pomembno vplivalo po vsem svetu, sploh v teh težkih časih za vse nas. Posebna zahvala gre mojemu soavtorju in aranžerju Darku Dimitrovu, ki je poskrbel za mogočen aranžma, kot ga zna narediti le on,” je ob tem strnila Vladana.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button