PROMOCIJA

Izvirnost – kar 3500 posajenih kreacij

Rišem/pišem za prijatelja

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

»Ponosna in vesela sem, da smo lahko sodelovali v eni največjih razstav v Sloveniji s kar cca. 3500 umetninami in slikami mladih umetnikov. Občutijo se energija, moč, zagnanost, ambicioznost, predvsem pa srčnost otrok, ki so vse te umetnine ustvarili. Čudovite kreacije so nastale v sklopu kreativno-dobrodelnega natečaja Rišem/pišem za prijatelja. To je eden najbolj prepoznavnih kreativno-dobrodelnih projektov in ga izvajamo že peto leto,« navdušenja ni skrivala Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi v Acronu.

Na natečaju sodelujejo predvsem osnovnošolci, v zadnjih treh letih pa so se jim pridružili še malčki iz vrtcev, srednješolci, gimnazijci in varovanci vzgojno-varstvenih zavodov. Zanimanje za sodelovanje na projektu je vsako leto večje. Začeli so s 30 šolami, zdaj pa sodeluje že več kot 700 mentorjev s 500 različnih šol in vrtcev.

Acron
Razstavo z naslovom Posadimo umetnost bo skupaj obiskalo več kot 400 učencev iz 12 šol, ki so tudi sodelovale pri ustvarjanju. Foto: Teotim Logar

Posadimo umetnost

Razstavo z naslovom Posadimo umetnost, ki je še jutri na ogled pred Šolskim centrom Šentjur, bo skupaj obiskalo več kot 400 učencev iz 12 šol, ki so tudi sodelovale pri ustvarjanju. Dobrodošlico je zbranim zaželel tudi Branko Šket, ravnatelj Višje strokovne šole in direktor Šolskega centra Šentjur.

Posebnost te razstave je, da so »posadili« (razstavili) na kmetijskih površinah izjemne likovne izdelke ustvarjalcev. »S tem je razstava poleg velikosti dobila še dodaten pridih unikatnosti in izvirnosti,« je še dodala Tina Naraglav. Razstava na ogled postavlja tudi pesmi o družini ter risbe sadja in zelenjave z različnimi likovnimi tehnikami. V šolskem centru pa si obiskovalci poleg posajene umetnosti lahko ogledajo še ekološko učno pot, veterinarsko učilnico in strojni park.

Podjetje Acron ima papirnice Office&More, galanterije Bags&More, spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas Bags&More.si. Zavedajo se pomena dobrodelnosti – kaj pomeni dajati in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. V zadnjih treh letih so različnim dobrodelnim organizacijam donirali kar 125.000 evrov.

Acron
Branko Šket, ravnatelj Višje strokovne šole in direktor Šolskega centra Šentjur, in Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi v Acronu. Foto: Teotim Logar
Twitter
Back to top button