PROMOCIJA

Božiček na Finskem prejel pisma iz Slovenije

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ste napisali pismo čisto pravemu Božičku v eni izmed poslovalnic Office&More ali Bags&More? Z velikim veseljem naznanjamo, da je dobri mož prejel vaše pismo, saj so predstavniki podjetja Acron z njihovim zlatim kovčkom poleteli v njegovo domovanje v vasici Rovaniemi na Finskem. Božičkove pomočnike je med njihovim potovanjem po polarnem krogu obiskal tudi znameniti severni sij.

V projektu sodelovalo 2700 otrok

Pisma, ki so jih predali, so tehtala kar 19 kilogramov, v projektu pa je sodelovalo kar 2700 otrok. »Božiček vam pošilja lepe pozdrave. Povedal je, da vsako leto prejme preko 500.000 pisem iz več kot 200 držav, palčki pa so do sedaj odprli in prebrali že preko 20 milijonov pisem,« je dejala vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron Tina Naraglav.

Sladko presenečenje

V vsaki poslovalnici bodo tudi izpolnili eno željo, za ostale pa bo poskrbel Božiček. Vsako oddano pismo so nagradili s 30 % popustom na en izdelek, ki ga je mogoče unovčiti do konca leta. »Potovanje v polarni krog je bilo čarobno. V izjemno veselje pa mi je bilo tudi spoznati Božička in mu predati pisma. Čaka nas še finalno sladko presenečenje, saj bomo v tem tednu iz vsake poslovalnice izžrebali enega srečneža, ki mu bomo izpolnili božično željo in mu podarili željeno darilo,« je dodala.

Božiček
Spakirali so jih v njihov zlat kovček in z njimi poleteli k čisto pravemu Božičku v Rovaniemi na Finsko. Foto: Promo foto
Twitter
Back to top button