ZABAVNO & DRUŽABNO

Natalija Verboten zaradi Božička pristala na zadnji plati 

Na ta račun so se še kako nasmejali

Natalija Verboten v praznični čas vstopa s skladbo Bodi ti moj božiček, ki je po 15-ih letih dobila novo zvokovno podobo in več kot zaslužen videospot. Pri skladbi, ki je v hipu postala božična uspešnica, je sodelovala z velikimi imeni slovenske glasbene scene.

Natalija Verboten
Natalija se ob Božičku odlično počuti. Foto: Tibor Golob

Vesela pesem za lepše dni

“Pesem Bodi ti moj Božiček je pri nas doma vsako leto pred prazniki ena izmed najbolj predvajanih, ker jo oba sinova obožujeta. Kar nekaj let zapored sta me spraševala, zakaj nismo posneli videospota in zato sem se jeseni odločila, da bo letos, ko mineva 15 let od izida, skladba dobila novo zvokovno podobo ter tudi več kot zasluženi videospot. K sodelovanju smo povabili odlične slovenske glasbenike ter ustvarjalce in upam, da vam bo ta pozitivna, poskočna, vesela pesem lepšala decembrske dni in vam ogrela tako dušo kot srce,” pripoveduje priljubljena glasbenica, ki nam je ob tem zaupala, da skladba ni bila nikoli pospremljena s pravim prazničnim videospotom, kar pa se je Natalija na pobudo njenih sinov odločila storiti sedaj.

Natalija Verboten
Natalija Verboten je v pričakovanju najlepšega časa v letu. Foto: Tibor Golob

Zvrhan koš smeha

V videospotu, ki je delo produkcijske ekipe KARO media (Niko Karo, Jan Vasiljević), so se Nataliji Verboten pridružili simpatični škratki (plesalci plesne šole Sebastian), s svojo pojavo pa nas je razveseli tudi Božiček! “V veselje mi je bilo sodelovati s temi mojimi plesnimi škratki, ki so res veliki profesionalci. Z njimi smo kadre posneli celo hitreje, kot smo planirali, ves čas pa se tudi zelo zabavali. Priznam, tako kot sem se tisti dan nasmejala in naplesala, se že dolgo nisem! Tako zavzeto smo plesali, da sem na koncu pristala tudi na zadnji plati in vse je bilo seveda tudi posneto. Lahko si predstavljate, da smo se na moj račun kar dobro nasmejali, “je v smehu zaključila Natalija.

Natalija Verboten
Po 15-ih letih je skladba Bodi ti moj božiček dobila novo glasbeno podobo in zaslužen videospot. Foto: Tibor Golob
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button