ZABAVNO & DRUŽABNO

Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori združili moči

Duet za skladbo Nekje za oblaki

V novi pesmi in glasbenem videospotu z naslovom Nekje za oblaki sta združili moči dve močni, uspešni, srčni ženski in prijateljici, Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori.

Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori
Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori Foto: Nino Verdnik

Močno glasbeno delo

Pesem, katere avtorica besedila in glasbe je Helena Kodrič Mori, ni zgolj melodija, temveč globoko čustveno potovanje, namenjeno vsem, ki so doživeli bolečo izgubo ljubljene osebe. Helena, uspešna podjetnica in soavtorica knjig o osebnih financah in motivaciji skupaj z možem Smiljanom Morijem, je v tej pesmi prelila svoje lastne izkušnje izgube in procesa zdravljenja ob nenadni in boleči izgubi mame. V duetu z izjemno Natalijo Verboten je ustvarila močno glasbeno delo, ki se dotakne srca in duše. Še posebej v tem obdobju, ko se toliko bolj spominjamo ljudi, ki so nas v tem fizičnem smislu že zapustili.

Ta pesem je posebna ne le zaradi svojega čustvenega naboja, ampak tudi zaradi združitve dveh močnih ženskih glasov, ki skupaj pripovedujeta zgodbo o bolečini, žalovanju, upanju in zdravljenju. Verjamemo, da bo ta pesem mnogim nudila uteho in moč, da se soočijo z lastnimi čustvi in najdejo pot naprej.

Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori
Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori Foto: Nino Verdnik
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
13
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button