ZABAVNO & DRUŽABNO

Natalija Verboten ganjena do solz

Nova skladba Sijem

Pevka Natalija Verboten v mesec marec vstopa z novo skladbo Sijem. Pesem govori o ljubezni in hvaležnosti, ki sta v življenju tesno prepleteni – ljubezen nas navdihuje, da smo hvaležni, in hvaležnost povečuje našo sposobnost ljubiti. Glasbo za pesem Sijem je napisal Raay, pod besedilo se je podpisala Marjetka Vovk.

Natalija Verboten
Natalija Verboten s sinovoma. Foto: Natalija Jelušič Babič

Ganjena do solz

In zakaj ravno marec? “Mesec marec ima v mojem srcu posebno mesto – v začetku meseca mlajši sin Oskar praznuje rojstni dan, letos že 9., pred 14. leti pa sem prav na materinski dan naredila test nosečnosti in zagledala dve črtici,” odgovarja Natalija Verboten, ki si je želela, da pesem, ki jo je na prvo poslušanje ganila do solz, izide prav marca, saj je zanjo to mesec ljubezni.

Spomin na ljubezen

Kako pa Natalija opisuje skladbo, ki je dobila tudi videozgodbo? “Rada bi, da je pesem Sijem spomni na ljubezen, ki je gonilna sila sveta in je vsepovsod okoli nas … ljubezen med partnerjema, ljubezen do otrok, družine, ljubezen do narave, do živali, do sebe, do življenja …. Kot pesem sama je ganljiv tudi videospot, ki ga je režiral Niko Karo,” strne Natalija, ki se v videozgodbi sprehaja skozi različna doživetja ljubezni. Na koncu se ji prvič pred kamero pridružita tudi oba sinova, skoraj 9-letni Oskar in 13-letni Max.

Natalija Verboten
Natalija Verboten s sinovoma. Foto: Natalija Jelušič Babič

“Hvala družini ter vsem prijateljem za iskrene trenutke, ki smo jih ujeli s kamero in predstavljajo bistvo te pesmi!” Natalija Verboten

Izjemno glasbeno leto

Kaj pa za konec napoveduje za leto 2024? “Življenje me je obrusilo s svojimi lekcijami in naučilo marsikatero življenjsko modrost. Zdaj, ko sem skozi leta vse to predelala, sem za te lekcije pravzaprav hvaležna. Vzponi, padci, trenutki sreče, razočaranj, težke preizkušnje, … skratka, potrebno je bilo, da me je življenje oblikovalo ter marsičesa naučilo. Naredilo me je bolj hvaležno, skromnejšo. Mnogo bolj cenim male stvari in se jih zavedam ter znam ceniti vse kar imam,” o svojih življenjski poti pove 47-letna Natalija, ki za konec dodaja, da bo letošnje leto zanjo po dolgem času spet glasbeno izjemno pestro, saj ima v sodelovanju z Raayjem že pripravljene nove pesmi, za katere komaj čaka, da jih predstavi poslušalcem.

Natalija Verboten
Natalija Verboten Foto: Natalija Jelušič Babič

“Hvaležnost je kot sončni žarek na naši poti. Ko smo hvaležni, se zavedamo vseh darov, ki jih imamo v življenju in cenimo vsak trenutek, ki nam je podarjen. Hvaležnost nas uči, da so tudi majhne stvari lahko vir velike sreče … in ko se tega zavedamo, zasijemo.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button