MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out v Hamburgu posneli evrovizijsko pesem

Za zaključek leta 2022 še Novi val

Medtem ko zaključujejo delo v hamburškem studiu, kjer so posneli evrovizijsko pesem in angleški album, so Jokerji na radijske valove poslali pesem Novi val, ki ga spremlja čustven video, posnet na koncertu v Križankah.

Joker Out
Joker Out v studiu v Hamburgu. Foto: Mark Pirc

V zadnjih 12 dneh smo sestavili in posneli komad, s katerim bomo Slovenijo predstavljali na Evroviziji 2023. Hura!

Odmevne Križanke

“9. septembra smo v razprodanih Križankah predstavili naš drugi studijski album Demoni, ki ga zaključuje pesem Novi val. Ta se je avgusta, ko smo že zaključevali ustvarjanje plošče, pojavila čisto nepričakovano. Bilo je v času divjanja požarov na Krasu in ta pesem je nastala kot odgovor na utesnjenost, ki smo jo čutili ob tem, ter upanje, da smo mi nova generacija, novi val, ki lahko prinese spremembe v tem svetu. Kar je začutila tudi publika in to je bil najmočnejši trenutek koncerta v Križankah, ki bo v posnetku na ogled enkrat naslednje leto,” pravijo Jokerji, ki so kot video za to pesem izdali posnetek žive izvedbe, saj ta najbolje povzema vse občutke, ki jih ob petju in poslušanju sproža Novi val.

Joker Out
Joker Out v Križankah. Foto: Leila Bizjak

Zadnje dejanje v letu 2022

“Izid te skladbe v obliki uradnega radijskega singla in posnetek izvedbe v Križankah sta tudi naše zadnje dejanje v letu 2022, ki je bilo res razburljivo in nepozabno. Ob tem bi se radi zahvalili vsem poslušalcem in fenom, vsem, ki ste hodili na naše koncerte in nas poslušali. Vsem želimo lepe praznike, miren božič in srečno novo leto.”

Nagrade in Evrovizija 2023

Skupina Joker Out je letos prejela že svojo trejo zlato piščal, je ena najbolj vročih koncertnih zasedb in eden najbolj predvajanih slovenskih izvajalcev na radiih. Nastopili so tudi na festivalu Exit, s singlom ‘Demoni’ prvič resneje vstopili na regionalno glasbeno sceno, v letu 2023 pa bodo ob že kar nekaj potrjenih nastopih v različnih evropskih državah Slovenijo zastopali tudi na izboru Pesem Evrovizije v Liverpoolu.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
3
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button