EMA

Ula bo z Ulo v nedeljo predstavila našo evrovizijsko pesem

Magazinska oddaja Nedeljsko popoldne z Ulo – NPU se v nedeljo, 5. oktobra, vrača na male ekrane. Oddaja bo na sporedu vsako nedeljo ob 17.20 na 1. programu TV Slovenija. Prva oddaja bo toliko bolj zanimiva, saj bo Ula Ložar predstavila evrovizijsko pesem.

Preživite nedeljsko popoldne v družbi Ule in njenih gostov. Foto: Žiga Culiberg

V prvi oddaji bo Ula med drugim gostila našo prvo predstavnico na Pesmi Evrovizije za otroke, 12-letno Ulo Ložar. V oddaji boste premierno in ekskluzivno slišali pesem, s katero bo Ula zastopala Slovenijo na evrovizijskem tekmovanju na Malti. Z novo skladbo pa se bo predstavila tudi naša letošnja predstavnica na »veliki« Evroviziji, Tinkara Kovač.

Vsako nedeljo bo Ula v studio povabila aktualne goste s področij mode, športa, glasbe, filma, javnega življenja, družabne kronike … Goste bomo obiskali tudi na domu, pri njihovem ustvarjanju, za mnenja pa povprašali njihove prijatelje in sodelavce. V rubriki Časovna kapsula se bomo z arhivskimi posnetki spomnili uspešne poti enega izmed gostov.

Jesenski nedeljski popoldnevi prinašajo tudi več glasbenih nastopov. V rubriki Scena se bo Maši Kljun pri pregledu najbolj zanimivih družabnih dogodkov tedna pridružil nov televizijski obraz Nejc Šmit.

Ula Ložar bo v prvi oddaji, 5. oktobra 2014, premierno predstavila pesem, s katero nas bo zastopala na otroški Evroviziji, ki bo 15. novembra na Malti.Foto: RTV Slovenija
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button