ZABAVNO & DRUŽABNO

Domača glasbena scena je bogatejša za nov duo Maraaya

Pod imenom Maraaya sta združena Marjetka (pevka in avtorica) in Raay (avtor, producent in pevec), ki sta sicer že dobro desetletje partnerja tako v poklicnem kot zasebnem življenju.

Marjetka in Raay sta skupaj tako privatno kot poslovno.Foto: Alesh Maatko

Prvi singel Lovin’ M

Maraaya s prvim singlom in videospotom Lovin’ Me predstavlja barvito
mešanico stilov, prepoznaven in nevsakdanji vokal ter nalezljivo
spevnost, ki napoveduje zanimivo glasbeno ustvarjanje in novo zgodbo o
uspehu.

Raay je eden najbolj produktivnih in uspešnih slovenskih avtorjev/producentov, saj je njegov katalog v dobrih desetih letih zrasel že na 270 pesmi. S kakovostnim delom si je pridobil status enega najbolj zanimivih mladih glasbenih ustvarjalcev, ki je sodeloval s številnimi slovenskimi izvajalci (s Tinkaro Kovač pri letošnji skladbi za Evrosong, s Tino Maze pri njenem pevskem prvencu, z Nušo Derendo, April in drugimi). Marjetka je pevka in pedagoginja, ki že šesto leto poučuje solo petje in neprestano odkriva nove vokalne usmeritve, ki ji pomagajo tudi pri lastnem pevskem razvoju.

Iz tega glasbenega raziskovanja se je rodila tudi Maraaya. Z odkritjem Marjetkine samosvoje interpretacije sta namreč začutila, da je prišel čas, ko lahko po obdobju sodelovanja z drugimi pevci, ustvarita lasten in neodvisen projekt.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button