ZABAVNO & DRUŽABNO

Naša evrovizijska predstavnica ManuElla se je skrivnostno poročila

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica ManuElla, za katero smo leta 2016 v Stockholmu držali pesti, se je, kot kaže, v letu 2019 potihoma poročila, in sicer s svojim dolgoletnim partnerjem Marjanom Hvalo, ki je vpet v glasbeni svet že dolgo let, saj je eden izmed tistih, ki je na noge postavil legendarni zabavnoglasbeni festival Korajža velja.

Kot kaže sta bila oba zaljubljenca, ki ju je združila glasba, dovolj ‘korajžna’, da sta naredila korak naprej in dahnila usodni da. Kot smo izvedeli, je bila poroka v ožjem družinskem krogu in prijateljev, vse skupaj pa naj bi brez velikega pompa in daleč stran od kamer in bliskavic potekalo avgusta. To sta z objavo potrdila tako Marjan Hvala, ki je na zadnji dan v letu na facebooku delil objavo, ManuElla, ki se po novem piše Hvala, pa je zapisala, da je bilo leto 2019 leto ljubezni, družine, prijateljev in glasbe.

ManuElla je leta 2016 osvojila Emo s pesmijo Blue and red. / Foto: Alesh Maatko

Leta 2019 sem posnela prvi album z mojimi heroji, našla sem mojo dušno družino, veliko sem delala na sebi in se naskrivaj poročila z ljubeznijo mojega življenja. Hvala leto 2019, ker sem se počutila tako srečno,” je na družbenem omrežju na zadnji dan leta zapisala ManuElla, ki je še dodala, da se bo še več sanj uresničilo v letu 2020. Lepim željam se pridružuje tudi naše uredništvo, ki ManuElli in Marjanu želi vse dobro v skupnem življenju.

ManuElla se je letos na skrivaj poročila z dolgoletno ljubeznijo. / Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X