ZABAVNO & DRUŽABNO

Martina Majerle: Ne predajte se apatiji in še naprej ustvarjate

Martina Majerle, za katero smo navijali na Evroviziji 2009, nas po skladbah Čokolada in vanilija in Luna nad obalo, znova razvaja. Glasbenica nam v družbi klape Tić ponuja romantično videzgodbo za najnovejšo skladbo Dajen Ti Besedu, s katero se je predstavila na festivalu Melodije Istre in Kvarnerja 2020, domov pa odnesla odlično tretje mesto.

V času krize v glasbeni industriji, zaradi trenutnih svetovnih razmer,
je najpomembneje, da se ne predate apatiji in še naprej ustvarjate. Na
ta način delamo uslugo sebi in ljudem okoli nas.

Martina Majerle

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica Martina Majerle je dodobra izkoristila martinovo in tako na svoj osebni god postregla z novo skladbo Dajen Ti Besedu. S Klapo Tić je uspešno festivalsko sezono zaokrožila s tretjo nagrado občinstva na letošnjem festivalu Melodije Istre in Kvarnerja, z ustvarjalno ekipo pa ji je pred dnevi uspelo posneti tudi videospot, ki je posnet na dveh izjemnih lokacijah.

Tokrat se je glasbenica povezala s klapo Tić.Foto: Promo foto

Pomol pri svetilniku Maltempo na otoku Krku je klapi Tić služil kot scenografija, Martina Majerle pa je kadre čudovitega videospota posnela v hrvaških Mošćenicah. »Zdelo se mi je, da je to idealna lokacija za snemanje videospota za pesem, ki predstavlja iskreno ljubezensko zaobljubo. Želela sem izpostaviti lepote tega območja, predvsem pa se moram na tem mestu zahvaliti Žaklini Stroligo, ki nam je odprla vrata zgodovinske plemiške hiše Dešković in nam zagotovila dostop do 900-letnega Rundijevega vodnjaka, kjer smo posneli čudovite posnetke s pogledom na Kvarnerski zaliv in na številne slikovite ulice,« še pove Martina Majerle, ki je pred leti navdušila radijske postaje z retro predelavo uspešnice skupine Kingston, Luna Nad Obalo.

Martina Majerle je znana tudi po tem, da je na Pesmi Evrovizije pela spremljevalne vokale Alenki Gotar 2007, Maji Keuc 2011 in še Evi Boto 2012.

Za vizualizacijo romantične glasbene zgodbe je poskrbel kreativni tim
krškega Studia Brujo, v sestavi Ivice in Antonia Brusić, vizažistka Maja
Zatezalo pa je poskrbela za ličenje. Skladba »Dajen Ti Besedu« je delo
avtorske ekipe Roberta Grubišića in Roberta Pilepića, s katerima je
Martina v preteklosti že večkrat uspešno sodelovala.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button