ZABAVNO & DRUŽABNO

Kakšen stilski preobrat napoveduje evrovizijka Martina Majerle?

Naša nekdanja evrovizijka s suverenim nastopom na prestižnem glasbenem festivalu Kenga Magjike v Tirani obrača nov list v svoji karieri. Poleg tega pa Martina Majerle v poletje vstopa s plesno skladbo Vrijeme je na našoj strani.

Martina MajerleFoto: Promo foto

Se še spomnite svetlolase lepotice, ki je s kvartetom Quartissimo leta 2009 zastopala slovenske barve na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Moskvi, s pesmijo Love Symphony? Martina Majerle je po dolgem času zopet obula plesne čevlje in poskrbela za tri minute plesnih in modernih pop ritmov, ki jih je oblekla s pozitivnim sporočilom.

»Vrijeme je na našoj strani je moderna pop skladba, ki pravzaprav napoveduje nekakšen stilski preobrat od tradicionalnih, mirnejših ritmov, s katerimi sem se v zadnjih letih predstavljala občinstvu,« se nasmehne Martina, ki obenem pove, da je pesem nekaj časa v predalu čakala na pravi trenutek.

Spomin na evrovizijsko leto 2008.Foto: Alesh Maatko

Avtor glasbe je priznani avtor Duško Rapotec Ute, besedilo je napisal
Vjeko Alilović, snemanje, miks in mastering so delo Ivana Popeskića,
kitare je odlično zaigral Ivan Pešut, za bobne je poskrbel Marko
Lazarić, spremljevalne vokale pa je med drugim odpela tudi Martinina
sestra, Mateja Majerle, ter Dragan Brnas Fudo, Duško Rapotec Ute in Sara
Rapotec.

»Čeprav smo izdajo te pesmi načrtovali jeseni, se je zgodilo, da sem bila povabljena na prestižni mednarodni festival v Tirani, Kenga Magjike, ki se ponaša z vrhunsko produkcijo, na ravni MTV-ja in Evrovizije – in tako je pesem ‘Vrijeme je na našoj strani’ pravzaprav ugledala luč sveta. V veliko čast mi je bilo nastopiti na tako velikem festivalu, kjer so me tako produkcija kot tudi domače občinstvo res lepo sprejeli,« je svoje vtise o nastopu strnila svetlolasa pevka Martina MAjerle, ki je slovenskemu občinstvu ostala zvesta tudi s skladbami Luna nad obalo in Čokolada in vanilija.

Martina Majerle med nastopom na festivalu Kenga Magjike.Foto: Promo foto

In o čem govori pesem? »Svojo novo pesem lahko zlahka predstavim kot odo pogumu v teh težkih časih za celotno uprizoritveno industrijo. Pesem na splošno govori o vztrajnosti, poštenosti, neustrašnosti, ljubezni in pozitivnem pogledu v prihodnost,« je zaključila Martina Majerle, ki je občinstvo v Tirani začarala v čudovitem črnem kostumu, ki sta ga pripravili Enđela Čivljak Perolli in Irena Zvečevac.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button