ZABAVNO & DRUŽABNO

Isaac Palma skozi zgodbo ljubezni pokazal hčerkico Isabello

V svojem prepoznavnem slogu, s katerim je osvojil občinstvo, priljubljen glasbenik v vpredprazničnem in romantičnemu decembru že navdušuje z novo skladbo Obljubi. Novo pesem o obljubi večne ljubezni spremlja tudi video, ki prikazuje najlepše čustvo skozi štiri letne čase. Pod novo Isaacovo skladbo se podpisuje ekipa, ki ustvarja glasbene uspešnice.

Video se zaključi z najlepšo melodijo Isaacovega srca …Foto: Neo Visuals
Isaac PalmaFoto: Neo Visuals

Raay, Rok Lunaček in ekipa Raay Music, pa so poskrbeli tudi sladko presenečenje! Besedilu v slovenskem jeziku so ob koncu dodali piko na i z refrenom v čutnem španskem jeziku, ki ob Isaacovem vokalu pogreje srce poslušalca.

Največja in najbolj pomembna uspešnica letošnjega leta mladega Isaaca Palme pa je vsekakor to, da je postal očka deklici Isabelle, saj sta z njegovo Patricijo tik pred poletjem postala starša. Čustven videospot je po Isaacovih napotkih nastal v sodelovanju z produkcijsko ekipo Neo Visuals. Ideja je namreč povsem Isaacova, saj prikazuje zgodbo o paru, ki se jima zgodi največji čudež ljubezni – rojstvo otroka. Video se zaključi z najlepšo melodijo Isaacovega srca – s smehom njegove Isabelle. Tako je priljubljen glasbenik s svojimi poslušalci delil nekaj utrinkov svoje sreče, ki ga spremlja vsak dan.

Poleg te nove pesmi pa je izjemen uspeh doživela skladba Po tebi mi diši ljubezen, ki je jo posnel skupaj z Manco Špik. Opazen pa je bil tudi duet Ola Ola (z Niko Zorjan), odmevno pa je bilo še sodelovanje s skupino Vigor v uspešnici Šatori.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button