ZABAVNO & DRUŽABNO

To je osebnoizpovedna zgodba Mateja Lebiča

Ko ti da prava ljubezen krila

24-letni pevec in glasbenik Matej Lebič po dobro sprejeti pesmi Pod nebo v poletnih izdihljajih predstavlja novo osebnoizpovedno pesem V višine poletim. Gre za mladega pevca, ki prihaja iz Trbovelj, zase pa pravi, da ga glasba zaznamuje že od malih nog. Igra namreč harmoniko, klarinet in klavir, hkrati pa študira glasbeno pedagogiko, da bo lahko svojo strast do glasbe širil še naprej.

Matej pravi, da moraš glasbo vedno ustvarjati s srcem. V prostem času zelo rad potuje in odkriva nove kraje, je tudi ljubitelj raznolike kulinarike, a glasba je vedno njegova prva izbira. Želi si ustvarjati kvalitetne glasbe, hkrati pa se pevsko izpopolnjuje pri pevki in mentorici Alyi v Celju.

Matej Lebič
Matej Lebič Foto: Promo foto

Ljubezen do kulinarike

Letos pa sta s producentom Alexom Volaskom po Matejevi prvi pesmi tako združila moči tudi pri drugi. Za skladbo V višine poletim Matej pravi, da govori o paru, ki preživlja brezskrben romantičen dan skupaj. V skladbi opisuje, kako ti lahko prava ljubezen da krila in te popelje daleč nad oblake. Pesem je zaobjel tudi v videospotu, kjer je z glasbo združil prav svojo ljubezen do kulinarike. Videospot je bil posnet na posestvu Fontane vin Vodole v okolici Maribora, za produkcijo spota pa je poskrbel odlični Andrej Pratnemer.

Videozgodba pripoveduje o paru, ki doživljata vse najlepše – imata piknik na travniku, spuščata zmaja, ob večeru pa se razvajata še s kapljico dobrega vina. Pika na i je torej romantična večerja v soju zvezd. Povezana in združena v eno skupaj poletita v višine.

Matej o snemanju spota pove tudi, da je bil kader s spuščanjem zmaja precej težaven, saj ravno tisti dan ni bilo niti sapice vetra. Hkrati pa sta s soigralko Vaneso Ramšak preizkusila zip-line, za katerega Matej priznava, da je bil na trenutke res adrenalinski.

V prihajajoči jeseni in v zimskem času Matej pripravlja nove projekte ter nastope, vsem poslušalcem pa želi čimveč skupnih trenutkov s tistimi, ki jih imate najraje. In da bi vsak izmed vas z njegovo pesmijo poletel v višine.

Matej Lebič
Matej Lebič in Vesna Ramšak Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button