ZABAVNO & DRUŽABNO

Matej Lebič: Ljudje potrebujemo ljubezen in iskrenost

Mladi glasbenik o iskreni ljubezni

Matej Lebič je 25-letni glasbenik, pevec in glasbeni pedagog, ki z novo skladbo obeležuje drugo leto svoje ustvarjalne poti. Po nekoliko zabavnejši pesmi o prijateljih se vrača z nežno in osebnoizpovedno skladbo, v kateri se dotika ključnih elementov čutne in iskrene ljubezni.

Romantična skladba pripoveduje o fantu, ki ob svoji ljubljeni osebi znova začuti radost in smisel srečnega življenja ter upa, da je našel pot do srca. Skupaj s skladbo izdaja tudi svoj četrti glasbeni videospot, v katerem tokrat nastopa sam. Za zvočno podobo pesmi je poskrbel producent in soavtor Alex Volasko, pri besedilu pa se podpisuje tudi Matej.

Matej Lebič
Matej Lebič Foto: Promo foto

Uči se pri Alyi

Svoje pevsko znanje še vedno pili in nadgrajuje pri glasbenici Alyi, z letošnjim šolskim letom pa tudi sam kot vodja in učitelj glasbenih uric prevzema funkcijo mentorja tistim najmlajšim, željnim glasbenega znanja. Matej ima za seboj tudi zelo pestro leto, polno nastopov, saj je s svojo glasbo popestril marsikateri dogodek in gostoval na mnogih radijih ter televizijah.

Za novo skladbo je v sodelovanju s Filipom Brinjovcem posnel tudi videospot, v katerem Matej zaigra na klavir v soju sveč in s tem pričara čudovito romantično vzdušje. S snemalcem in režiserjem sta se odlično ujela in ustvarila čudovito sceno. Novi skladbi je vdihnil povsem novo sliko čustvene izpovedi.

“Tokrat sem stopil iz cone udobja in ustvaril nekaj povsem drugačnega, malo bolj mirnega in izpovednega. Mnogo mojih skladb do sedaj je bilo precej bolj poskočnih, tokrat pa sem spoznal, da želi govoriti moje srce. Že prvi stavek pesmi ‘ustvarjena sva za življenje v dvoje’ pove, da je najlepše biti ob nekom, ki te vedno razume in spoštuje. Ljudje potrebujemo ljubezen in iskrenost do bližnjega in vesel sem, ko lahko te občutke podoživljanja prelijem tudi v skladbo,” je o novi pesmi dejal Matej.

Matej se predstavlja tako v zabavni luči, kot tudi romantična duša, kar se v njegovih pesmih vedno znova tudi izkaže.

Matej Lebič
Matej Lebič Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button