LIVERPOOL 2023

Theodor Andrei za Romunijo

Prepričal s skladbo D.G.T. (Off and On)

Na super evrovizijsko soboto je svojega predstavnika izbrala tudi Romunija, in sicer preko izbora Selecția Națională 2023, na katerem se je predstavilo ducat pesmi.

Skozi glasbeni večer so se v televizijskem studiu v Bukarešti predstavili Deiona – Call on Me, Andrada Popa – No Time for Me, Ocean Drive – Take You Home, Amia – Puppet, Andrei Duţu – Statues, Theodor Andrei – D.G.T. (Off and On), Steven Roho, Gabriella, Formaţia Albatros – Lele, Aledaida – Bla Bla Bla, Adriana Moraru – Faralaes, Maryliss – Hai vino, JaxMan – Bad & Cool in še Andreea D Folclor Orchestra – Periniţa mea.

Na koncu je bil najbolj prepričljiv Theodor Andrei, ki je izključno ljudstvi prepričal s skladbo D.G.T. (Off and On). Druga je bila Andreea D Folclor Orchestra (Periniţa mea), ki ji je zmaga ušla za nekaj sto glasov razlike. In kdo je zmagovalec? Theodor Andrei je 19-letni romunski študent, pevec, pisec besedil, igralec in še veliko več. Zmagal je na številnih domačih in mednarodnih glasbenih festivalih ter ustvaril že več kot 100 pesmi.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button