ZABAVNO & DRUŽABNO

Žan Serčič: Nič nismo prinesli s seboj in nič ne bomo odnesli

Tu je nova pesem Pusti mi spomin

Eden naših najbolj iskanih avtorjev in izvajalcev bo valentinov teden pobarval s težko pričakovanim singlom Pusti mi spomin in dvema koncertoma. “Pesem Pusti mi spomin govori o spoznanju, da je vse minljivo. Nič nismo prinesli s seboj in nič ne bomo odnesli na drugi svet. Vseeno pa se nam včasih nekatere stvari in ljudje zdijo samoumevni, dokler jih ne izgubimo in šele takrat se zavemo, koliko so nam v resnici pomenili,” povzame vsebino svojega prvega letošnjega radijskega singla Žan Serčič, ki je glavni avtor skladbe, v studiu pa so mu priskočili na pomoč njegovi Šakali in zdaj že stalni sodelavec, glasbeni producent Krešimir Tomec.

Žan Serčič
Žan Serčič Foto: Toni Konrad

Magični trenutek

To pesem je že nekajkrat zapel ob kitari na svojih koncertih in vedno požel navdušen odziv občinstva: “Vedno se je ob tem zgodil nek magični trenutek. Skoraj vsak od nas je že kdaj v življenju imel te občutke, zato se ni težko poistovetiti z besedilom, se pa že veselimo, da bomo to pesem v živo igrali na prihajajoči koncertni turneji.”

Žan Serčič
Ustvarjalen, kot že dolgo ne. Foto: Toni Konrad

Videozgodba

Videospot, ki spremlja glasbeno zgodbo, je v začetku leta nastal na španski Mallorci, kjer si je Žan s Tonijem Konradom, ki ga na večini delovnih obveznosti spremlja s kamero in fotoaparatom, privoščil kreativni oddih po veselem decembru. Ustvarila sta čudovito razglednico, ki še poudarja ambient skladbe, ki vam bo hitro zlezla pod kožo.

Žan Serčič
Žan Serčič je za pesemposnel tudi videozgodbo. Foto: Toni Konrad
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button