EMA 2022TORINO 2022

Tako bo izgledal LPS nastop v Torinu

Ekskluziven posnetek z druge vaje

Slovenija letos na Pesmi Evrovizije v Torinu stavi na srednješolsko zasedbo LPS (Last Pizza Slice), ki bo v Torinu v torek 10. maja poskušala prepričati s pesmijo Disko. Tudi na drugi vaji se je vse skupaj vrtelo okrog dva metra visoke in 150 kilogramov težke okrog disko krogle, okrog katere so zbrani vsi člani banda. 

Statična disko krogla

Ob disko krogli – ki bi se lahko morda vrtela, kar bi pričaralo pravo disko vzdušje – še posebej v ozadju na trimetrskem podestu izstopa bobnar Gašper, ki je s svojimi bobni nad kroglo, v ospredju pa je pevec Filip. Vsi skupaj so oblečeni v stilu šestdesetih let, kot pa so povedali po zaključku, so z nastopom več kot zadovoljni, s tem da bodo skozi tri generalke (dve jih čakata v ponedeljek ter nato še ena v torek popoldne) še izpilili vse skupaj!

Kaj si pred odločilnim nastopom želi LPS?

Kritični evrovizijski oboževalci

Nekoliko manj pa so z našim nastopom zadovoljni nekateri evrovizijski oboževalci, saj se jim zdi, da je v nastopu premalo energije, prav tako nepremikajoča se disko krogla ne pride do izraza. Eni so bili celo tako drzni, da so dejali, da je zasedba dobra le za maturantski ples, zopet drugi so bili do naših mladeničev bolj prijazni. No, glede glasbenih okusov bi se dalo razpravljati pri vseh skladbah, kajne?! Kaj so sicer povedali člani LPS na drugi krajši novinarski konferenci, kjer so odgovarjal tudi na novinarska (in fanovska) vprašanja, pa si lahko ogledate v spodnjem video posnetku, kateremu smo dodali še posnetek iz prve predstavitve medijem.

Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov slovenski nastop izgleda tako, kot so si ga na RTV SLO zamislili že v Ljubljani. Enako velja za disko kroglo, ki je bila že od vsega začetka planirana na poziciji, kot smo jo videli na vajah oziroma kot jo bomo videli v predizboru!

REZULTATI ANKETE

Torino 2022: Kako ste zadovoljni z drugo vajo LPS?

  • Vse skupaj izgleda odlično. (45%, 136 glasov)
  • Žal me (še vedno) niso prepričali. (27%, 83 glasov)
  • Iskreno imam mešane občutke. (19%, 58 glasov)
  • Precej bolje kot na prvi vaji. (9%, 28 glasov)

Skupno glasov: 305

Nalaganje ... Nalaganje ...
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
23
+1
2
+1
6
+1
3
+1
5
+1
7
+1
2
Twitter
Back to top button