TORINO 2022

Evrovizija 2022 – 5. dan: Od raztrganih hlač do velike slovenske disko krogle

Na oder je stopilo 14 držav

Evrovizijska karavana 2022 je uspešno zaključila z drugim krogom vaj. Tokrat so bile vaje tekmovalcev krajše za 10 minut. Vsaka sodelujoča država, med njimi tudi Slovenija, je imela na velikem odru le dvajset minut časa za še zadnje popravke, nato pa je sledila 20-minutna novinarska konferenca, ki je bila v novinarskem središču odprta za medije in oboževalce. Vse ostale vaje pa smo lahko spremljali izključno preko posebne evrovizijske aplikacije, kjer smo lahko nastope videli v celoti.

Od prve do druge slovenske vaje

Takoj po prvi vaji so se člani LPS razgovorili o veliki disko krogli, ki je visoka dva metra in težka 150 kilogramov. Kako je prišlo do te ideje nam je zaupal evrovizijski oboževalec, sicer član LPS Žiga, ki je povedal nekaj več besed o nastopu kot tudi o oblačilih … No, je pa tudi že sedaj znano, da je bobnar Gašper prvič višji od vse preostalih članov skupine.

Tudi na drugi vaji se je vse skupaj vrtelo okrog disko krogle, okrog katere so zbrani vsi člani banda. Ob tem še posebej izstopa bobnar Gašper, ki je s svojimi bobni suvereno nad kroglo, v ospredju pred kroglo pa je pevec Filip. Vsi skupaj so oblečeni v stilu šestdesetih let, kot pa so povedali po zaključku, so z nastopom več kot zadovoljni, s tem da bodo skozi tri generalke še izpilili vse skupaj!

  Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
  +1
  1
  +1
  1
  +1
  0
  +1
  2
  +1
  1
  +1
  0
  +1
  1
  Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
  Back to top button