ZABAVNO & DRUŽABNO

Stella: Preden se zaljubiš, preberi drobni tisk

Septembra se seli na Japonsko

»Preden se zaljubiš, preberi drobni tisk. Preden skočiš v zvezo, spoznaj človeka,« pravi mlada glasbenica ob izidu novega videospota za pesem Lepe punce ljubijo barabe, ki je vsebinsko nadaljevanje prejšnjega singla Zločinec, v katerem se je vroče zaljubila in predala strasti, sedaj pa se sprašuje, kje se je znašla in ali je tukaj zares njen dom.

Štajerska umetnica nas je s svojim drugim studijskim album s pomenjljivim naslovom Takšni smo preko sedmih skladb popeljalana potovanje skozi ljubezenske labirinte, pri čemer vsaka skladba predstavlja dragocen del zgodbe.

»Zanimiva je človeška psiha, ki ne zna obupat nad nedelujočo, včasih celo toksično zvezo. Stavit se grem da nisem edina, ki ima za sabo izkušnjo, v kateri so se vsi znaki drli ‘prenehaj’ in kazali na izhod, pa sem kljub temu vztrajala, ker sem verjela da je situacija začasna in rešljiva. Ko ti je nekdo res všeč, želiš verjeti da vama bo uspelo premagati vse ovire in da bo vredno prestati vso trpljenje. A včasih se na koncu izkaže, da ovira ni pred nama, temveč med nama, in da sem edina, ki jo skušam premagati,« dodaja pevka, ki je za pesem Lepe punce ljubijo barabe posnela tudi videospot.

Špela Jezovšek - Stella
Špela Jezovšek – Stella Foto: Rok Mlinar

Pesem je rezultat Stellinega sodelovanja z odličnim producentom Timotejem Piršem, bolje poznanega pod umetniškim imenom El Timo. To je že njuno drugo sodelovanje, prejšnje leto sta namreč skupaj že izdala singel Ni zavetja, čeprav se je v času izida on nahajal na Portugalskem, Stella pa na Japonskem! Tudi videospot so posneli na treh koncih sveta, vključno s Slovenijo seveda.

Pred selitvijo nepozaben koncert

Ko pa že omenjamo Japonsko, ima pevka ob tem zanimivo novico. »Pred kratkim sem dobila zaposlitveno priložnost v prefekturi Shizuoka, kjer sem bila preteklo leto na izmenjavi. Če skrajšam celotno zgodbo, septembra se selim na Japonsko!«

Tako bo njen zadnji album Takšni smo tako ostal za nekaj časa njen zadnj projekt na domačih tleh, saj se želi v miru ustaliti v svojem novem vsakdanu. Definitivno pa ne namerava oditi brez poslovilnega koncerta! 2. avgusta 2024 v Ipavčevem Kulturnem Centru Šentjur za vas pripravlja glasbeno poslastico z bendom in plesalkami! »Vsi vljudno vabljeni, da se podružimo in pozabavamo preden se preselim na drugo poloblo! (smeh)«

Špela Jezovšek - Stella
Špela Jezovšek – Stella Foto: Rok Mlinar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button