ZABAVNO & DRUŽABNO

Finalistka Eme Freš se je polivala z barvo

Stelle ne zaustavi niti več tisoč kilometrska razdalja. Tako je mlada umetnica iz daljne Japonske servirala novo skladbo Ni zavetja, pri kateri je tokrat sodelovala z didžejem El Timom. Skladbi prilagata tudi videospot, posnet na kar treh različnih koncih sveta.

“Ljudje si včasih ne priznamo, kaj si želimo. Ali koga si želimo. Punco držiš za roko, razmišljaš pa o bivši. To je isto, kot da si v usta nosiš brokoli, a kaj bi zdajle naredil za en dober muffin!” na svoj tipično zabaven način o novi skladbi spregovori Stella, ki smo jo spoznali na izboru Ema Freš in ki trenutno študij nadaljuje kar na Japonskem. Ni Zavetja tako govori o razmerju, ki se je sicer zaključilo, a je vseeno ostalo v podzavesti. “Ni ‘šans’, da bi si to seveda priznala!” še doda.

Timotej Pirš – El Timo
Timotej Pirš – El Timo Foto: Rok Deželak

Sodelovanje z El Timom

Kot smo že opazili, Stella pri glasbenem ustvarjanju zelo rada sodeluje tudi z drugimi izvajalci. Spomnimo se na primer njenih zadnjih, kot so Le spomin s Samantho Mayo, Zabluziva s CHRNS-jem oziroma Urbanom Kraljem in Dej mi še s Theom.

Tokrat se je povezala z El Timom, mladim slovenskim didžejem in producentom, ki svojo glasbo širi tudi po tujem trgu. Spoznala sta se lani pri snemanju Stellinega ‘coverja’ šansona Je suis malade, kjer ga je njen glas osupnil.

“Idejo za skladbo sem razvijal že dobri dve leti, jo vmes kar štirikrat preoblikoval, med drugim je doživela tudi izbris podatkov. Nikakor ni steklo. (smeh) Šele, ko sem spoznal Stello, je pesem dobila nekaj več in končno tudi zaživela. Z idejami jo je popeljala v novo smer, ji dala svežino … no meni pa bolečo čeljust! (smeh) Ne, ni me udarila (smeh) … le dodobra nasmejala tekom snemanja. Kdor jo pozna, ve, o čem govorim!” o sodelovanju spregovori Timotej Pirš – El Timo.

Stella
Stello smo spoznali na Emi Freš 2020. Foto: Adrian Pregelj

V videu lahko Stello in El Tima gledamo v vlogi bivšega parčka, ki je preko svoje obsesije s preteklostjo še vedno povezan. “S tem, ko obžalujeva propadlo zvezo in se stalno ozirava nazaj, drug drugega oz. samega sebe spravljava v peklensko stanje, pripomni Stella.

Stella
Stella ‘napadla’ foto studio in ga polila z barvami. Foto: Keitaro Saito

Polivanje z barvami

Skladbi prilagata tudi zabaven videospot, tokrat posnet z dvema ekipama na treh koncih sveta. Med tem ko se je El Timo v halji in z blazino pod roko sprehajal po slovenskem hribu ter z nami še dodatno podelil nekaj utrinkov z dopustovanja na otoku Madeira na Portugalskem, je Stella z ekipo japonskih snemalcev napadla tamkajšnji foto studio in ga polila z barvami!

“Žal Žana in Timoteja nisem mogla teleportirat na Japonsko, zato sem morala poiskati novo snemalno ekipo in sem jo na srečo tudi zelo hitro. Hja, spet smo polivali barve. Bilo je veliko … res veliko polivanja. (smeh) Popleskala sem ogromno belo plahto, par zaščitnih plaht, tla studia, hlače snemalca, svoj računalnik, dokolenke, obleko, lase … lažje bi bilo našteti, česa nisem popleskala. In na koncu se je cel set skoraj prevrnil name,” je v smehu zaključila Stella.

Stella
Stella spet poliva barve po lepih oblekicah, tokrat na Japonskem! Foto: Keitaro Saito
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button