ZABAVNO & DRUŽABNO

Ste že slišali novo pesem od Pop Design? To je/bo resnično sreča

“Leto, ki je za nami je bilo zelo uspešno, imeli smo veliko odličnih koncertov, dobrih odzivov na zadnje izdane pesmi in videospote, Ne joči, da srce ne poči, ki na YouTube beleži že več kot milijon ogledov, Norcu podoben, ki ima skoraj dva milijonov ogledov, Vzela si moje srce, Vprašaj me kako živim, Nisem ti verjel, Reci, da si moja ter druge.

Miran RudanFoto: Menart Records

S temi besedami so pričeli člani zasedbe Pop Design, ki letos praznujejo 35 let delovanja skupine in želijo biti še boljši, pokazati še več, dati ljudem še več. “Našo publiko spoštujemo, zato jim želimo dati le najboljše,” so pred izidom novega singla še dodali člani skupine, o novi skladbi pa je avtor besedila, Miran Rudan, povedal: “Že sam naslov pesmi pove o čem teče beseda. O sreči. Ali jo imamo ali ne. Ali nas spremlja ali ne. Tudi sam sem imel v življenju veliko srečo, ko sem imel nezgodo z motorjem. Tako je v pesmi ujet tudi delček mojega življenja, saj si tako predstavljam srečo – sam sem dobil še eno priložnost, ko sem se prebudil iz kome in še večja sreča je bila, kar nihče ni pričakoval, niti zdravniki ne – da sem se takrat pobral, se ponovno naučil stvari, ki so bile samoumevne do padca a jih je poškodba “izbrisala”. Uspelo se mi je ponovno postaviti na noge in uspešno vrniti na glasbeno pot. Bistveno sporočilo je tudi to, da denar ne more kupiti sreče. Čeprav je vedno več ljudi, ki jih osrečijo materialne stvari a tisto pravo srečo ne dosežemo z denarjem, ampak z odnosi, ljubeznijo, pozornostjo. Lahko imaš vse (v materialnem smislu), ampak si od znotraj prazen.”

Skupina Pop Design letos praznuje 35 let.Foto: Menart Records

Skupina, ki že tradicionalno predstavlja nove pesmi v januarju pravi, da
za tem ni posebne zgodbe. “Vedno si vzamemo čas in ko smo s slišanim in
videnim vsi zadovoljni, skladbo in video predstavimo našim poslušalcem.
Čisto slučajno je že nekajkrat bilo to prvi mesec v letu. Pesmi
ostanejo in v interesu nam je, da bodo naše pesmi prepevane še dolgo
časa. Ne želimo, da je pesem aktualna le ob njenemm izidu, potem pa se
je ne bi nihče več spomnil. Vedno delamo dolgoročno,” so povedali člani
skupine.

Sporočilo pesmi je, da moramo vztrajati kljub vsem preprekam v življenju in se vedno znova pobrati ter izkoristiti priložnosti, ki nam jih daje življenje. Hitrejše ritme nove skladbe sta ustvarila Maj in Matjaž Vlašič, Martin Štibernik se podpisuje pod aranžma skladbe. Režijo videospota je skupna tudi tokrat zaupala dolgoletnemu sodelavcu, Andreju Pratnemerju, ki je za snemanje določil dve lokaciji, ena je Hiša iluzij v Ljubljani v kateri se je skupina zelo zabavala. Prav posebno vlogo v videu pa je pripadla psički Tori.

“Upamo, da smo tudi tokrat uspeli zadovoljiti pričakovanja naših poslušalcev in bo pesem Sreča, ki je tokrat ustvarjena v malo hitrejših ritmih, sprejeta kot vse naše zadnje izdane pesmi.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button