ZABAVNO & DRUŽABNO

Klemen Slakonja kot Melania Trump predstavlja slovenski paradiž(nik)

Vse se je začelo na Emi, ko je voditelj te odmevne glasbene prireditve upodobil Vladimirja Putina, ki ima na YouTube z zgodbo Putin, Putout že skoraj trideset milijonov ogledov. Po tej edinstveni preobrazbi je upodobil še Donalda Trumpa, Angelo Merkel in še Luka Dončića. Tokrat se je posvetil soprogi Donalda Trumpa, prvi dami Melanii Trump.

Klemen Slakonja kot Melania Trump.Foto: Facebook profil Klemen Slakonja

Ko je Klemen Slakonja na Emi 2016 predstavil prvo izjemno glasbeno zgodbo o Putinu, je v hipu dosegla Rusijo. Takrat je veliko ruskih časopisov namreč v svojih internetnih izdajah poročalo o slovenskem izboru za Pesem Evrovizije, predvsem pa o Klemnovi imitaciji ruskega predsednika: Putin, Putout. Po imitaciji ruskega predsednika Vladimirja Putina se je vrhunski
imitator spravil na Donalda Trumpa, (Golden Dump – The Trump Hump), ki je bil takrat še kandidat za predsednika ZDA. Danes, ko se Trump bori za drugi mandat, pa je v ospredju Melania Trump. Klemen Slakonja kot prva dama Amerike tako predstavi našo deželo, znamenito potico, seveda pa ne pozabi niti na rojstni kraj Melanie, Sevnico. “Po moji zaslugi ima Sevnica zdaj tri turistične znamenitosti: Moj hišo, torto Melania in jabolčno pito Melania dom, za katero moj mož pravi, da je odlična …,” je Slakonja predstavil Sevnico oziroma ‘Sjeunco’.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button