EMA

Reakcija Ule Ložar, ko je izvedela, da je izbrana za Junior Eurovision 2014

Prva slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije za otroke je v nedeljo, 5. oktobra, v oddaji Nedeljsko popoldne z Ulo premierno predstavila videospot za pesem Nisi sam / Your Light. A še pred tem sta ji veselo novico sporočila Raay in Marjetka Vovk.

Prva slovenska predstavnica na otroški Evroviziji je 12-letna Ula Ložar.Foto: Žiga Culiberg

Malta je letošnja gostiteljica prireditve Pesem Evrovizije za otroke (Junior Eurovision Song Contest), na kateri se bo prvič predstavila tudi Slovenija. Na dogodku, ki bo 15. novembra v prenovljeni ladjedelnici v Marsi, se bodo poleg Slovenije predstavili tudi Armenija, Belorusija, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Gruzija, Italija, Malta, Črna gora, Nizozemska, Rusija, San Marina, Srbija, Švedska in Ukrajina. Pesem Evrovizije za otroke, ki poteka pod okriljem Evropske radiodifuzne zveze, bo letos na sporedu dvanajstič, prireditev pa si boste lahko ogledali na TV Slovenija 1.

Učenci OŠ Toneta Čufarja Jesenice so Uli Ložar za srečo, popotnico in z dobrimi željami v dveh dneh ustvarili več kot 400 risb, ki jih lahko vidimo v Ulinem videospot za evrovizijsko pesem Nisi sam / Your Light. Naj kot zanimivost ob tem še povemo, da je OŠ Toneta Čufarja Jesenice šola, na katero je hodil Ulin producent in soavtor pesmi Raay, prav tako pa je isto šolo obiskovala tudi njena babica. Poleg jeseniške šole so tudi učenci Uline OŠ Nove Jarše iz Ljubljane naredili nekaj čudovitih risb in ji tako zaželeli srečo. Šolama se ekipa projekta Pesem Evrovizije za otroke iz srca zahvaljuje.

Režiser videospota za pesem Nisi sam / Your Ligh je Niko Karo, avtorji glasbe pa Ula Ložar, Raay in Marjetka Vovk, avtorji besedila pa Erika Mager, Lucienne Lonchina in Raay.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button