EMA

Nude: Gre za čisto pravi remiks, ki smo si ga vedno želeli

Skupina Nude, ki je lani praznovala dvajsetlenico glasbenega ustvarjanja v Križankah s številnimi glasbenimi gosti in jih je spremljal simfonični orkester Glasbene šole Celje, predstavlja novo verzijo pesmi Be OK!

Boštjan DermolFoto: Alesh Maatko

Z Viktorjem nagrajena glasbena skupina za najbolj priljubljenega glasbenega izvajalca, ter prejemnica priznanj zlatih in srebrnih naklad, je za poslušalce pripravila glasbeno presenečenje. Pesem It’s Gonna Be Ok, ki so jo fantje predstavili na letošnjem izboru pesmi za Evrovizijo so prevedli v slovenski jezik in jo poimenovali Be OK. Ni dolgo trajajo, ko so se odločili za predelavo pesmi, ter ji dodali še plesne ritme. Kot so člani skupine povedali “gre za čisto pravi remiks, ki smo si ga vedno želeli.

Zasedba Nude na odru letošnjega izbora Ema.Foto: Alesh Maatko

Z novim singlom skupina nadaljuje glasbeno ustvarjanje, saj bo kmalu izšel album s posnetki pesmi lanskoletnega koncerta v Križankah.

Predelava glasbene zgodbe je nastajala v mešalki produkcijske ekipe DeeJay Time, ki v zadnjih letih pridno preoblači pesmi te priljubljene skupine. Navdušenja nad novimi zvoki pesmi Nude ne skriva “roko na srce, nova verzija je mogoče celo boljša kot original“.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X