ZABAVNO & DRUŽABNO

Nušina uspešnica Ne kliči me, kot je še nismo slišali

MMS skladba združilo Nino in Nušo

V glasbeni oddaji V petek zvečer mnogokrat slišimo uspešnice, ki ji glasbeniki zapojejo v različnih priredbah oziroma duetih. Nič drugače ni bilo s pričetkom jesenske sezone, kjer smo lahko slišali pesem Ne kliči mi, s katero je Nuša Derenda na MMS 2000 osvojila drugo mesto. Tokrat jo je zapela z Nino Pušlar.

Nuša Derenda, ki je tudi na MMS 2022 osvojila drugo mesto, je ena izmed najboljših slovenskih pevk, ki je večkrat očarala na številnih največjih koncertnih odrih in festivalih. Hkrati pa je naša najuspešnejša evrovizijska predstavnica in vzornica številnim generacijam mladih pevk. Njena glasbena širina vedno znova prevzame.

Nina Pušlar je predstavnica nove generacije slovenske popularne glasbe, ki s svojimi skladbami kroji vrh slovenske pop glasbe. Njena izredna osebnost in njene pesmi polnijo koncertne dvorane in sprožajo val navdušenja med vsemi generacijami. Prav tako njene pesmi izvajajo številne generacije mlajših pevk in pevcev. Nina Pušlar je že v otroštvu spremljala Nušino zgodbo in pozna vse njene pesmi. V oddaji V petek zvečer sta prvič zapeli skupaj Nušino uspešnico Ne kliči me.

“Težko je z besedami opisati posebne občutke ob nastopu z Nušo. Ko sem kot najstnica popoldneve po šoli preživljala v svoji sobi in prepevala, je bila pesem Ne kliči me ena tistih, ki sem jo zagotovo odpela neštetokrat! Če bi mi pred 17-imi leti kdo rekel, da jo bova nekoč odpeli skupaj, mu ne bi verjela. Hvala vsem za lepe odzive in hvala tebi Nuša, ker si mi bila s svojim glasom in pesmimi vedno v navdih.” Nina Pušlar

Nuša Derenda
Nuša Derenda je tudi letos na MMS osvojila drugo mesto. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button