ZABAVNO & DRUŽABNO

Se Nino Ošlak pripravlja na Evrovizijo 2023?

Glasbenik najavlja vročo jesen

Nino Ošlak se po krajšem premoru vrača na glasbene odre. Čeprav se v resnici ni nikoli za res poslovil, sam pravi da si je v poletnih mesecih vzel čas zase. “Poletje je moj čas, izklopim telefon za več dni, grem na morje in samo uživam v brezdelju. Ugotovil sem, da ko mi postane malo ‘dolgčas’, sem lahko zelo kreativen,” pripoveduje glasbenik, ki je v začetku poletja predstavil akustično, klavirsko različico ene njegovih starejših pesmi Dovolj romantike, od izida njegove zadnje velike radijske uspešnice Ko si z mano pa je sicer minilo že dobro leto.

Vroča glasbena jesen

Kot smo izvedeli Nino Ošlak te dni napoveduje novo, z latino ritmi prežeto pesem z naslovom Za oba. Videospot je akademski glasbenik za omenjeno pesem posnel že pred poletjem, a se je odločil, da z izidom še malo počaka. Novi ritmi napovedujejo tudi stilsko spremembo, ki jo je glasbenik naredil v novem spotu. Točno s čim bo tokrat postregel, še ni želel razkriti, povedal je le, da bo v spotu tudi nekaj plesnih korakov. “Plesalka in moja dobra prijateljica Živa Krajnik nastopa poleg mene v spotu. Ona tudi poučuje ples in za spot me je pripravljala, naučila nekaj osnovnih figur. Moram priznati, da sem mislil, da sem bolj ‘lesen’, a na koncu le ni bilo tako hudo. (smeh) Pri prejšnji pesmi sem sedel za klavirjem, tokrat gre za plesen song, pa sem rekel – valda bom plesal.”

Nino Ošlak in Živa Krajnik
Nino Ošlak in Živa Krajnik Foto: Jan Rozman

Na koncu vedno posluša sebe

Pevec in pianist, ki svoje znanje prenaša na mladino, saj dela tudi kot profesor, se je tokrat za videospot tudi sam oblekel. Pravi, da se vsakič rad posvetujem s stilisti, a vedno na koncu najbolj posluša sebe, saj je ravno on tisti, ki je pred kamero in se mora v oblačilih dobro počutiti. Kot je razvidno iz prvih fotografij, ki jih je glasbenik delil na svojem Instagram profilu, bo v spotu precej gole kože. Izid nove pesmi je napovedal za 29. septembra.

Ema in Evrovizija 2023

Za konec se nismo mogli izogniti niti vprašanju, ali ga zanima sodelovanje na naši Emi in morda na Evroviziji 2023. Glasbenik je bil glede tega zelo redkobeseden, saj je z nasmehom odgovoril: “Mogoče”. Kakor koli, pustimo se presenetiti.

Nino Ošlak in Živa Krajnik
Je nova videozgodba napoved česa še večjega? Foto: Jan Rozman
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button