ZABAVNO & DRUŽABNO

Ne izgubite upanja, rad vas imam; vaš Tomaž Ahačič – Fogl

Glasbenika Tomaža Ahačiča, sicer poznanega pod imenom Fogl, smo zadnjih nekaj let poznali kot pevca zasedbe Yuhubande, ki je ustvarila številne uspešnice, med drugim pa so s pesmijo Če je to slovo slavili na festivalu Slovenska popevka 2005 …

Tomaž Ahačič – FoglFoto: Nejc Tomšič

A še bolj poznan je Fogl postal v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, in sicer, ko je oponašal Luciana Pavarottija in Majdo Sepe. Toda sreča veselja žal ni trajala dolga. Po izgubi službi je Tomaž zbolel za hudo obliko raka, ki mu je vzel jezik, grlo in izvrsten glas. A to še ni bilo vse, saj mu je na dan operacije umrl še oče. Toda Tomaž Ahačič pravi, da se ne da. “Predragi moji. Res sem vesel, ker mislite name. Zasuli ste me z pozitivno energijo in tudi prosnjami za prijateljstvo, vendar moj profil počasi postaja polnm, zato mi ne zamerite, da ne morem sprejeti vseh. Je pa lepo videti, da so še dobri ljudje na svetu in da nism sam. Veliko ljudi je z menoj delilo podobno nesrečno zgodbo, v kateri sem se znašel sam. To mi daje še dodatno moč, da se borim naprej. Hvala vam,” je na svojem facebook profilu zapisal Fogl. Ob tem pa še dodal: “Svojo žalostno zgodbo bi rad delil z vami, a ne zaradi razloga, da bi se vam zasmilil, ampak da mogoče komu rešim življenje ali skušam pomagati, da se še vedno splača živeti..kljub udarcem, ki te dejansko vržejo na tla. V svarilo vsem, ki mislite, da ste krojači svoje usode, ker rak ne izbira.

Tomaž Ahačič FoglFoto: Organizator

Vsi tisti, ki lahko in ki ste pripravljeni pomagati Tomažu Ahačiču, pa
lahko vašo donacijo nakažete na njegov transakcijski račun, št: SI56
0764 1439 4947 986, ki je odprt pri Gorenjski banki; namen plačila
oziroma pripis Donacija.

Zaradi vseh teh žalostnih dogodkov so se slovenski glasbeniki odločili, da se združijo in Tomažu pomagajo na najboljši način. V ta namen se organizirali dobrodelni koncert, ki se je zgodil 8. novembra v njegovem domačem Tržiču.  Po končanem koncertu, ki je bil nabit s pozitivno energijo in čustvi, so ves izkopiček od prodanih vstopnic, 23 tisoč evrov, podarili prijatelju Tomažu in njegovi družini.

Za Fogla so v Tržiču zbrali 23.000 evrov dobrodelne pomoči.Foto: Organizator
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button